Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a náluk idősebb fiúkra buknak?
Ne általánosíts!
Nekem például hiába fontos, hogy a barátom érett legyen, meg minden, semmi pénzért nem járnék egy, már felnőtt férfival. Egyszerűen taszít a gondolat, és nem is vonzanak az idősebbek.
16/l
1. Sokkal jobban ismeri magát, a határait és a világot.
2. Anyagilag sokkal biztonságosabb egy idősebb férfival lenni (nem golddigger vagyok, de jó hogy nem kell az aprót kaparnia a bérlet automatából)
3. Vannak céljai, tervei amik reálisak.
4. Kinőtt a játszmázásból. Már nincs írok-nem írok, felhívom - nem hívom játék.
tudod a nők szemében milyen az ideális férfi?
legyen sok ideje, legyen havonta biztos jövedelme, ne legyen nős, ne éljen a szüleivel,...
Tehát a NYUGDÍJASOK
Elsőnek az utolsó mondatában benne van a lényeg" és jó esetben a szexben is jobbak".
Meg szeretik a nők hogyha terelgetve vannak :)
Utálom mikor általánosítanak a lányok hogy nekik idősebb pasi kell meg minden.
Aláírom, a fiúk nagyrészt később érnek agyban de rengeteg olyan volt hogy pl 2 évvel fiatalabb csajjal voltam és amilyen gyerekes volt soha többet.
2x voltam 3 évvel idősebb csajjal együtt, és az a vicces hogy sose tudták előttem elképzelni hogy fiatalabb pasijuk legyen mégis rájöttek hogy nem a kor meg az általánosítás számít hanem az értelem.
Minden lány ezzel a sablonnal dobálózik hogy "érettebbek, vannak céljaik" stb.
Egyén függő az értelem nem kor függő, valaki élete végéig buta lesz valakinek meg 14 évesen több esze van mint a 30 éveseknek (ilyet is ismerek).
De egyébként ez az egész dolog egy trend kb, mint az hogy ugyan olyan cipőt vesz egy ember 30 ezerért márkásan mint amit 5 ezerért tudna.
Tegyük fel egy lány szerelmes lesz egy nála 5 évvel idősebb srácba (nem ilyen 20-30 éves korról beszélek mert ott már tök mindegy az az 5 év) aztán a srác csak kihasználja mert a csaj naív utána meg megy a hiszti hogy minden pasi csak kihasznál stb stb. (mondjuk a fiúk részéről is regényt lehetne írni természetesen, nem akarok a nemek között általánosítani)
Ha nem a korral lenne mindenki elfoglalva hanem azzal hogy megismerje az adott személyt lehet az 5 évvel idősebb vagy 2-3 évvel fiatalabb sokkal egészségesebb kapcsolatok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!