Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk miért nem kezdeményeznek?
A mai lányok miért nem kezdeményeznek?
Fordítva is fel lehet tenni. Ha bejön egy fiú, szerintem nincs abban semmi ha odamész valami indokkal és megnézed vevő-e. Ha pl ő nem vesz észre.
Lányok, jól látom?
Sok fiú olyan dumával közelít felétek, hogy lerí róla, hogy csak egy-két alkalmat akar tőletek, aztán megy a másik lányhoz. Természetes, hogy ilyenkor elutasítóan viselkedtek.
Ffi.
#13 hát ez szerintem általánosítás! Van néhány férfi aki csak meg akarja fektetni, de a legtöbb ismerkedni akar.
És legtöbbször az ismerkedni vágyó férfiakat utasítják el. Én nem tudom, hogy milyen csodás szövegre várnak vagy csak a férfi öltözködése alapján ítélik meg vagy a ritka nagyon jóképű Ryan Gosling féle férfire várnak. De tudhatnák, hogy az olyan nagyon ritka és nem jut minden lánynak olyan. Ám a kinézet nem minden! A személyiség is nagyon fontos! Én ismerek lányokat, akik között van szép is, de nem szépség királynő és nagyon jól el lehet velük lenni; jókat dumálunk, élvezzük egymás társaságát= jól kijövünk. Vannak közepesen jól kinéző férfiak, akik közé magamat is sorolnám. (Nem önteltség, én nem vagyok csúnya és ismerősöktől is kapok pozitív visszajelzéseket és emelett van önbizalmam)
20F
14,
tévedsz és ebből a nézetemből nem engedek.
Ui. nem azt írtam, hogy "Minden fiú..." (ez lenne az általánosítás), hanem azt, hogy "Sok fiú.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!