Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Van egy fiú akit a nyáron párszor láttam a buszmegállóban és már akkor is nagyon szimpatikusnak tűnt. Most a napokban megtaláltam instagramon, bekövettem, rá kb 5 percre visszakövetett, majd kedvelte az utolsó képem amit aznap raktam ki.
Rá szeretnék írni, csak kicsit félek, nem tudom azt se hogy milyen ürüggyel írjak rá.
A "szia, miújság", vagy a "szia, hogy vagy" az nem túl standard egy kicsit? Az egyik barátom adott egy tanácsot, hogy kérdezzek vagy érdeklődjek a hobbijáról, de az meg olyan furcsa ismeretlenül ezzel indítani. Utána menne a dolog magától, csak nem szeretnék beégni már az első üzenetnél
Valaki tudna valami tanácsot adni? Fiúk, ti hogy szeretitek ha rátok ír egy lány, vagy mi az amit cikinek tartotok?
Szerintem a "hogy vagy" kérdés nem jó kezdésnek... Ez egy olyan kérdés,amire te is csak akkor bírsz őszintén válaszolni,ha ismered a kérdezőt.
Ha rád is írna valaki ezzel a kérdéssel, te mit válaszolnál? Egy random idegennek? Semmi köze hozzá hogy te hogy vagy...meg annyira nem ismer,nem tud semmit az életedről, helyzetedről...hogy bonyolult is lenne neki elmagyarázni.
Hacsak nem tudod le annyival hogy "jól köszi és te?". :)
pl figyeld a sztoriját és ha olyat tesz ki, ami téged is érdekel, válaszolj rá.
mondjuk én szoktam eges fotókat kitenni sztoriba, és szívesen venném ha egyszer valaki írná, hogy "wow, milyen szép, te is égb zi vagy? ^^'"
szóval érted, így lesz közös téma, amiből ki lehet indulni
Igen, velem is kezdemenyeztek mar beszelgetest "miujsaggal" szamomra ismeretlen emberek, es en is furcsanak ereztem, ezert se szeretnek igy nekiindulni
Rendben, akkor megprobalok 1 storyjara reagalni
Egyebkent tettem ki egymas utan 2 olyan storyt amin en vagyok rajta, es tettem mindkettore ilyen kis csuszkat aminel a kivalasztott smileyt be lehet huzni, es mind 2x behuzta. Nyilvan nem erre alapozok, de eleg nagy doppingot adott, hogy igy ismeretlenul behuzgalja meg ugyahogy reagal a storyjaimra
Koszonom az eddigi valaszokat, ment mindenkinek a zold kez:)
Az egyik előző válaszoló vagyok, és kösziii :)
Nos, az is nagyon furcsa, hogy ő totál ismeretlenül huzgálja azt a csúszkát a sztoridon.
Lehet hogy ő is emlékszik rád
MERT észrevett a buszmegállóban :)
Tegnap ráírtam és nagyon jól elbeszélgettünk nagyon sokáig
Mostmár várjam meg amég ő ír rám, vagy szerintetek még kezdeményezhetem én?
Attól függ, miről és miért beszélgettetek tegnap.
Ha esetleg van olyan téma,amit még később is tudtok beszélni,vagy van aktuálisa, akkor nyugodtan írj te neki,kezdeményezz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!