Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnek fiúkkal ha olyan suliba járok ahol csak lányok vannak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 17:51
2/5 anonim válasza:
Neten, bulikban, itt nem annyira ajánlom 😅
20/F
4/5 rapper03 válasza:
attol függ mennyi idős vagy.Én meg pont olyan suliba járok ahol szinte csak fiúk vannak (3 lány az egész iskolában) Neten szerintem kerüld a kapcsolatot mert ott nem hiszem találnál hosszu tartós, szerelem teljes kapcsolatot.Bulikba érdemes próbákozni de sajna minden 11 kor zár.Szerintem házibulikba ismerősöknél,barátoknál,haverokkal sokkal könnyebb ismerkedni, ha nem csak barátokat hívnak meg. Ha meg nincsen olyan barátod akinél házi buli lenne Fb-n megtalálsz Dani felhasználóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!