Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az öcsém 12 éves és van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsém 12 éves és van egy lány aki tetszik neki, de 15 éves szerintetek az gáz?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
igen
2020. okt. 3. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem gáz. Nyilván nem gáz. Szerintem mindenki volt már úgy, hogy egy idősebb valaki jött be neki. Az, hogy van-e esélye, az hát nehéz kérdés, kétlem, hogy egy 15 éves összeakarna jönni egy 12 évessel, de hát kitudja. De maga a tény, hogy tetszik neki a lány, az nem gáz.
2020. okt. 3. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
a 15éves lánynak egy 12éves legfeljebb kisfiú kategória...
2020. okt. 3. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Az nem gáz, hogy tetszik neki egy idősebb lány, szinte minden kissrác átesik ezen. Szerintem az igazán gáz az lenne, ha a lány viszonozná, de egy 15 éves lány már a 17-18-20 éves pasik között nézelődik. Egyébként te nem egy 15-17 év körüli srác vagy, akinek szintén bejön ez a 15 éves lány? :)
2020. okt. 3. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
#4-es vagyok. Az sem kizárt, hogy te vagy a 12 éves srác. :)
2020. okt. 3. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Kösz skacok! Bár nemtudom miért hiszitek hogy 12 vagyok
2020. okt. 4. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Nekem pl tetszett már fiatalabb srác,szóval még az sem kizárt hogy lenne nála esélye

Az egyik osztálytársam meg 9.ben összejött egy végzős lánnyal és már 1 éve együtt vannak.

Szóval nem minden 15 éves lánynak a 20 évesek jönnek be

2020. okt. 4. 11:44
 8/9 Vikuci79 válasza:

Sziasztok!

Gáz vagy nem gáz, így érez.

Teljesen normális, más kérdés az, hogy mit várhat és remélhet a tesód.

Nekem is volt fiatalabb hódolóm tini koromban. Tetszett is az illető, de őszintén szólva, visszatartott az, hogy azért mégis, ez milyen kívülről nézve, picit tartottam attól, hogy mit szólnak mások. Gondoltam hagyok időt a dolognak és hogy felnőjön hozzám az illető, de későbbre meg elsodródtunk egymástól, mindkettőnknek volt párja, mire újra találkoztunk.

Szóval esély van, de nehéz út szerintem.

2020. okt. 10. 07:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt lány ismerősöm. Ő 16 évesen járt egy 12 évessel. Vannak fordított esetek
jún. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!