Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok béna a párkeresés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok béna a párkeresésben?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szeretek beszélgetni, meg vicceket mesélni, számítógépes játékokkal játszani, de amint jön egy alkalom, hogy ketten maradok egy lánnyal egyszerüen lefagyok és meg sem tudok szólalni. Nem vagyok elég rámenős lehet ez a probléma, nem tudom. Oda se merek menni hozzá aki tetszik.. Nem tudom miért van ez, sokan mondják, hogy legyen önbizalmam, de valahogy nekem nincs... Amikor ketten vagyunk úgy nagyábó elbeszélgetünk, tehát nincs aról szó, hogy nem szólalok meg ha úgy van. De a baráti zónán és beszélgetésen valahogy nem tudok tovább menni. Valami ötlet?

2020. szept. 28. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Csapj a seggerexd legyel faszosss, hajraa teso
2020. szept. 28. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalattal majd javulsz, valószínűleg még túl fiatal is vagy. Azt javasolnám, hogy ne arra gondolj hogy akarsz valamit a lánytól, de tényleg úgy is állj hozzá. Szimpla beszélgetésekre menj, hogy egyáltalán tudjad magadat adni és ne fagyj le. Hogy ne azon gondolkodj mit kellene mondani, hanem természetes legyen az egész. Ne azon izgulj, hogy ebből friendzone lesz (nagy eséllyel az, de a kommunikációdat akard javítani).

Idővel majd bátrabban mondasz dolgokat és a flörtölést is elkezded tanulni, abban is majd fejlődsz és fokozatosan jobb lesz.

2020. szept. 28. 16:13
 3/4 Intrion válasza:
Addig amíg bizalmatlannak érzed magad sosem lesz merszed kezdeményezni. Te is x év után teheted ki a következő kérdést, hogy miért nincs még barátnőm. Nem bonyolult. Ha tetszik valaki add a tudtára a magad módján. Írd meg, mond el, foglald versbe vagy amibe akarod. Szívás, hogy mára társadalmi betegség az önbizalomhiány.
2020. szept. 28. 21:04
 4/4 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel leírtad az életemet.
2020. szept. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!