Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez a parkeresesi mizeria? 17/l
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiu a suliban, de o olyan semleges velem(igazabol en is vele). Altalaban koszonunk egymasnak a folyoson, neha beszeltunk igy tarsasagban. Volt, hogy o kezdemenyezett beszelgetest, de aztan nem nagyon valaszolt...xdd
Szoval, hogy kell ezt csinalni? Csinalnom kell valamit, hogy tudja,hogy tetszik nekem? Vagy ha tetszek neki, akkor ugyis lep, ha nem tetszem, akkor ugysem?
Hogy keruljek hozza kozelebb? Kezdemenyezzek beszelgetest vele? Vagy varjam ot?
Hogy megy ez a dolog?:DD
Bocsi a hulye kerdesert, de nagyon nem vagyok otthon ebben a temaban😂
2020. márc. 14. 21:13
1/3 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy ha megint egy társaságba kerültök, mindenképp beszélgess vele. Aztán majd alakul.
2/3 A kérdező kommentje:
Most egy ideig nem igazan fogunk talalkozni, mivel ugye bezartak az oktatasi intezmenyek.
De ha ujra megyunk, akkor en kezdemenyezzem a beszelgeteseket? Nem lesz kicsit nyomulos?:D
2020. márc. 14. 21:20
3/3 anonim válasza:
Még ha be is jön a csaj, de semlegességet, közömbösséget tapasztalok csak, akkor minek folytassam tovább? Akad más, aki nem játsza magát, ha bejön neki valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!