Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Más is így van ezzel?
2 vagyok.
Nem a napirendedbe kell ezt beépíteni. Én is baromi elfoglalt voltam gimis koromban. Nem úgy kell ezt érteni, hogy akkor minden nap hattól fél hétig kocsmázol, fél héttől kilencig meg az utcán szólítgatod le a lányokat.
Úgy értem, hogy kezdj új dolgokba. Nekem is tele volt a napirendem annak idején. Elkezdtem egy hobbit, hétvégente pár órát vett igénybe. Rengeteg új embert ismertem meg, sok helyre eljutottam azáltal, és barátnőre is onnan tettem szert.
Az most lényegtelen, hogy mi az, tőlem pónisimogatás, vagy gyöngyfűző is lehet, mindegy. A lényeg, hogy próbálj ki új dolgokat, menni fog az.
Ami még fontos, hogy kapcsolatot nem egy szórakozóhelyen fogsz találni. Oda nem azért megy az ember. Persze, ha nem komoly kapcsolat kell arra tökéletes, de a hosszútávú ismeretségek nem ott szoktak születni. (Cheer up, a kivételnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!