Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti hogyan szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan szoktatok flörtölni?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akivel nagyon jól kijövünk, alapjáraton én zöld utat adnék neki, de nem tudom hogy mikor flörtölne velem ezért kérném a segítségeteket mivel ilyen téren nem vagyok valami jó meg figyelő sajnos.

2020. aug. 30. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
SzijjA! SZePEK a SZEmEid!!!
2020. aug. 30. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzésekre figyelj, ha megszólja a ruhadat, hajad vagy akörmödet, hogy szép, csinos vagy. Vagy beszélgettek, hogy na hogy sikert a múltkori dolgozatod amit meséltél?! Mondod, hogy 5ös. Erre jön a válasz, hogy hát mi más lett volna egyértelmű, hisz okos vagy.

Akármi lehet flört, minden apró megjegyzés. Figyelj a hangnemre sokszor az is árulkodó tud lenni, ha elváltozik a hangja, hanglestés akkor valószínűleg azt is annak szánta, hisz tart valamennyire, hogy kimondja, mit is gondolsz róla.

Nyitott fül, nyitott szem!

Sok sikert!

2020. aug. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!