Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/5 anonim válasza:
lány vagyok, és nekem se esik le soha :D
3/5 anonim válasza:
Lehet,hogy fura,de én elvárnám a lánytól hogy EGYÉRTELMŰ jeleket adjon. Tehát biztosan tudjam,hogy azt azért csinálta mert akar tőlem valamit. Most ha csak odajön és viccelődik azt lehet barátságból is,tehát nem egyértelmű. De ha pl. megérint mondjuk ráteszi a kezét a vállamra és belenéz a szemembe az már szerintem elég egyértelmű.
4/5 anonim válasza:
Pont a héten olvastam egy sor ilyen rövid sztorit, ahol a srác nem fogta fel az egyértelmű jeleket.
Pl. Filmnézés közben a csaj az ölébe tette a fejét és közelebb húzódott, a srác azt hitte hogy álmos és hozott párnát, takarót, és a kanapé végére húzódott.
Csaj, telefonon: "Elromlott a dzsekim zipzárja... légyszi gyere fel, egyedül vagyok, nem tudok megkérni senkit hogy segítsen..."
A srác telefonon elmagyarázta a zipzár működési elvét, és hogy hogy javítsa meg :D
Csaj: "Még sosem csókolóztam senkivel, aki ilyen magas mint te..."
Srác: "Hát... én sem."
stb, stb
5/5 anonim válasza:
Na igen... Csak egyértelmű jeleket fogadunk el, mert ha belemegyünk olyanba, amit csak mi hiszünk jelnek, ott bezony pofára esés lesz kérem szépen :D Nincs több esély, semmi sincs :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!