Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan flörtölnétek egy fiúval, aki tetszik? Fiúk is írhatnak mi jön be nekik
Van egy srác aki nagyon bejön és szerintem én is neki. Néha nézem(nem így pislogás nélkül,ijesztően) meg mosolygok rá,kedves vagyok vele meg ő is velem,de lépni kellene valamit. Az hogy ráírok az kilőve. Tudom,hogy nem nekem kéne udvarolni meg ilyesmi,de nem is szeretnék,csak valamit tenni,hogy felbátorodjon és lépjen.
Válaszokat előre köszi :*
Magamból kiindulva, ha félénkebb a srác, akkor nem fog lépni feléd, mert fél az elutasítástól. És ez nem jelenti azt, hogy nem jössz be neki.
Ha nem írsz rá, oké. Akkor beszélj vele. Kérdezd meg milyen volt a napja, vagy ha van közös hobbitok, akkor ajánld fel neki, hogy menjetek el együtt valahova. Akkor majd veszi a lapot. Vagy ha esetleg sütsz valamit, vigyél be neki, kínáld meg belőle. Vagy névnapjára/szülinapjára vegyél valami kis ajándékot, hogy tudja, fontos vagy neki. Én örülök, ha egy lány kezdeményez, mert akkor én is nyitottabb vagyok felé. 26F
" meg mosolygok rá,kedves vagyok vele meg ő is velem,de lépni kellene valamit."
Nehogy már neked kelljen lépni..... Elég nevetséges. Ilyenkor szégyellem,hogy férfi vagyok, de mélységesen.
Köszi a válaszokat c:
Utolsó,azt írtam h mit tegyek h merjen lépni nem azt h hogy lépjek bocs ha félrérthető
Menj oda beszélgetni. Egy félénk srác nem nagyon lép, és fél az elutasítástól...
21. században vagyunk, lányok is kezdeményezhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!