Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok, ha egy számotokra idegen srác rád írna Facebookon és megkérdezné, hogy lenne-e kedved ismerkedni?
Lassan napi szinten megtörténik, csak instagramon... néha visszaírok, de közlöm hogy van barátom, és max barátkozhatunk. Ha meg hülyeséggel írnak, pl ez megtörtént: uhh cicvaa de joh vaghy szekszi vaggy ismrkdunk? Hát bocsi de ilyennel nem ismerkedek, nekik nem válaszolok, és nem válaszoltam akkor sem, amikor nem volt senkim.
Egyébként a barátomat is neten ismertem meg, ő is ezzel írt hogy szimpatikus vagyok, lenne-e kedvem ismerkedni. Vele volt, aztán 2 hét múlva találkoztunk. Nincs ezzel semmi baj, szerintem neked is válaszolnának, ha normális stílusban írsz és szimpi vagy :)
Nem tudom, de szerintem nincs jó válasz arra, hogy mit.
Kezdésnek mindig legyen az, hogy van e kedve ismerkedni.
Azért ezt tartom jónak, mert mivel nem ismered, így nem tudod, hogy nála komolyabb írás, vagy poénosabb ami bejön. :D
Ha normálisnak tűnik, akkor adok egy esélyt, hogy jobban megismerjük egymást.
(Az volt barátommal pont így jöttem össze, pedig sose csináltam ilyet se előtte, se azóta😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!