Ha egy számodra idegen fiú megkérdezné tőled, hogy táncolná-e vele a szalagavatón, hogyan reagálnál rá?
Örülnél neki?
Értékelnéd, hogy pont téged kért meg és nem másik lányt?
Ha nem szimpatikus számodra a fiú akkor mit válaszolnál neki?
És ha nemet mondanál, akkor miért mondanál nemet neki?
Nemet mondanék.
26/F (remélem ez elegendő magyarázat)
Remélem eltudod dönteni magadról, hogy fiú vagy-e vagy lány.
Remélem érted..
Hát magam sem tudom hogy, de nekem összejött:D
Megkérdeztem egy haver csajt, hogy táncol-e velem, azt mondta nem ismer eléggé.Egy hétre rá odamentem egy olyan csajhoz a suliban, akivel egyetlen szót nem váltottunk eddig, ő meg azt mondta szívesen táncolna:D És mindezt úgy, hogy k**varonda vagyok, szóval még azt sem lehet mondani, hogy a külsőm miatt.Alacsony is vagyok, barátnőm sem volt még, önbizalmam sincs, a csaj pedig minimum átlagos.
Mindenképp igent mondanék
mert jòérzés ha valaki engem választ
Na meg imádok tàncolni:) Neked lesz szalagavatòd?
Én csak "lehurrogást" kaptam ismerős körből a lányoktól, egyik se akar jönni.
Miért nem azokat kérdezem meg akik táncolnának? Mert azoknak lett párja..
Én most olyan lánnyal táncolok, akivel a felkérés előtt két szót váltottam. Előtte ő tanult táncolni(nem tudtam előtte, csak utólag derült ki), így mázlim van vele. Őszintén fogalmam sincs hogy miért mondott igent, csak sajnálatból-e, vagy mert tényleg szeretne, nem tudom. Az a lényeg, hogy van párom.
Semmi nincs egy ilyen táncban. Nem párkapcsolat lesz ez, csak egy pár alkalmas táncpróba és egy alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!