Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan folytatnátok a beszélge...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan folytatnátok a beszélgetést egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy egy nagyon fullos lánnyal jobbra húztuk egymást tinderen! És a leírásában benne volt, hogy ne kezdj "szia mizuval" illetve, hogy csak komoly kapcsolat érdekli. Több leírása is volt, de sajna tovább nyomtam vénetlenűl pedig lehete előnyöm is lehetett volna belőle!

Oké akkor azt tudom, hogy vagy csak szimplán egy Sziát vagy szia hogy vagyt fogok írni. Vagy esetleg még mellé írom, hogy lenne e kedve ismerkedni. Bár ez tinderen egy jobbra húzás után hülyeség lenne szerintem. Azt nem tudom, hogy az első szavak, mondat után miket írjak. És hogyan vigyem át a beszélgetést pl a személyes témákra. Igazából már beszélgettem lányokkal. De pl a szimpla Szia mizuból könnyebben ki tudok hozni jó beszélgetést! És ezt a csajt nem akarom elveszteni. Mert én ilyen szép lányt még nem nagyon láttam. 19 éves de 16-nak nézz ki! Na meg pl a szeme is gyönyörű szép még ráadásul kék is. Az arca az a tipikus tinis, cuki természetesen szép. Na meg a majdnem fenék középig érő hosszú, szép, barna haja. A testi adottságai is jónak tűnnek tehát elég csinos. A belső értékeiről sajna még nem tudok véleményt mondani semennyire! A külsöt csak azért írtam le, hogy eltudjátok képzelni milyen lányról is van szó.

A csajt megtaláltam instán is. Nincs túl sok követője. Meg nem az van kitéve az insta fókuszba, hogy hol nyaralt, meg pl új műköröm,stb. Tehát nekem normálisnak tűnik! Mondjuk a haját ki tette fókuszba. De azt nála nem is csodálom! Mert pl az olyan lányok nagyobb esélyel beképzeltek meg nehezebb esetek akiknek pl gazdag szüleik vannak vagy sokan követik pl instán. De tudom, hogy van kivétel! És nem csak ettől függhet. Pl ez a lány sem feltétlenül biztos, hogy normális. És még instán is ott van a leírásában, hogy szingli. Persze ez nem jelenti azt, hogy könnyű eset! Azt remélem ,hogy pl a távolsággal nem lesz baja 100km van köztünk kb. Tömegközlekedéssel 2-3 óra az út. Kocsim még nincs. Az a gáz, hogy viszont pont ebben a korosztályban. Sok lány még ha tudatalatt is. De valamennyire talán elvárja egy fiútól, hogy autója legyen..

19/F

2020. aug. 10. 10:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ne hidd el én normális válaszokat írtam. A te második válaszodat bárki kötöszködésnek vette volna. Jelenleg is szurkálódni akarnál. Egyrészt mert azt írod, hogy én nem adtam normális választ. Erre nem tudnál indokot felhozni, hogy miért. Csak azt esetleg, hogy megvédtem magam. Bàr igazából tênyleg csak szakadok rajtad. Tehát remélem, hogy még jobban leégeted magadat és erre is írsz valami szépet.. A másik meg az, hogy nem is ismersz. És neked valami nem tetszett a kérdésben. Gondolom a fogalmazás amire ugye nem figyeltem! Ezért te màr azt mered gondolni, hogy nem lehetek értelmes. Pedig szerintem nálad értelmesebb vagyok.
2020. aug. 10. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, mit gondolsz rólam.

Örömteli, hogy így a végére megtanultál írni. Ha így írsz a csajnak is, akkor talán nem néz hülyének.

Még valamit kezdhetnél azokkal a fura ékezetekkel. Milyen billentyűzeted van?

2020. aug. 10. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok nagyon a tinderes világban, de ahogy hallom, a lehető leglazábban kell venni, teljesen el van szakadva a valóságtól. Nincsenek azok a szabályok mint a való életben, nincs ismerjük meg egymást és van egy kis távolság köztünk az elején, úgy beszélnek rögtön egymással mintha ezer éve haverok lennének. Többet érsz tehát valami hülye, viccesnek szánt kérdéssel, amit magad találsz ki és tudsz görgetni tovább, mint az ezredik hogy vagy-gyal, amit minden lánynak küldenek ezen a platformon.

Ez már nem olyan mint a régi társkeresők, úgy zajlik a kommunikáció, ahogy a mai valóságban is tekintünk egymásra - 0 tisztelet, végtelen játszmázás és trendiség feeling sugárzása, fake arcok mutatása.

2020. aug. 10. 15:08
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Kíméld meg a lányt néhány perc kellenetlenségtől és engedd el a gondolatot.
2020. aug. 10. 15:19
 15/21 A kérdező kommentje:
15:08 És hogyha én instán akarok rá írni? Mert gondolkodom rajta, hogy lehet ott írok neki. Mert az insta fiókját is leírta tinderen.
2020. aug. 10. 15:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Vagy már mindenhol ugyanúgy működik kb?
2020. aug. 10. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen mindegy, úgysem lesz belőle semmi.
2020. aug. 11. 01:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia! Kíváncsi vagyok mi lett a vége :D
2020. aug. 17. 16:38
 19/21 A kérdező kommentje:

16:38 Rá írtam:

- Szia

- Szimpi vagy nekem :).

- Lenne kedved ismerkedni?!

2020. aug. 17. 17:50
 20/21 A kérdező kommentje:
De azóta találtam egy nála is jobb külsejű 16 éveset akivel beszélgetek is. De ő sajnos györ megyei tőlem vagy 220km-re. És egyenlőre még nem találtam a belsejében semmi különlegeset.
2020. aug. 17. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!