Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, 190 cm az jó magasság?
Figyelt kérdés
Ez még jónak számít vagy már átlagos?
18/f
2020. júl. 27. 14:32
1/11 anonim 

válasza:

Nekem nem lenne jó, de valakinek biztos
Amúgy sem annyira számít a magasság, de a 190 nekem már nem tetszene
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem jó magasság. Átlagosnak nem teljesen mondanám, de amúgy nincs semmi baj vele.
3/11 anonim 

válasza:

Mivel én 167 cm vagyok, így pozitívum ha a srác minimum egy fejjel magasabb, de nem igazán ez számít.....
4/11 anonim 

válasza:

Nekem elég sok, mert nagyon alacsony vagyok, de ha valakibe beleszeretnék, nem utasítanám el, akár 165, akár 190 cm (mindkettőre volt már példa).
/privátot nem kérek senkitől, idősebb is vagyok, van is párom/
6/11 anonim 

válasza:

Hát ez relatív, valakinek sok, valakinek nem.
Átlagosnak annyira nem mondanám, az inkább a 180 fele van.
Nekem amúgy jó. (172 cm vagyok)
8/11 anonim 

válasza:

190 cm hol lenne átlagos? Mondjátok meg és odaköltözöm! :D Nagy rajongója vagyok a magas srácoknak 180+ álom, én 169 cm vagyok és imádom, ha legalább fél fej van a párommal
9/11 anonim 

válasza:

Függönyleszedéshez például teljesen ideális - szóval nekem jó és átlag feletti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!