Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok az alacsony srácokról?
Szia én 167-168 cm vagyok és 2-3 éve 1 centit sem nőttem de igazából nekem mindegy ha egy fiú kb velem egymagas vagy nagyobb de ha valaki kb 20 centivel lenne kisebb nálam az már úgy nem jönne be de amúgy szerintem még nőni fogsz a jövőben és amúgy is nem annyira tragikus a magasságot hogy ne tudj egy normális cuki barátnőt szerezni.
15/L
Hozzám képest már magas vagy. :') Nálam pont ez a kb 5 centi plusz a lélektani határ; amikor már összejönnék az illetővel, ha egyébként is szimpatikus lenne.
19/L, 160 cm.
Semmit nem gondolok. Ez egy veleszületett dolog, amitől még lehet egy fantasztikus ember.
Amíg a mérete miatt nem alakulnak ki komplexusai, hanem figyelmenkívül hagyja, addig nincs baj.
A viccet érteni kell. Van egy veled egymagas haverom, akit Frodónak hívunk, de nem sértődik meg ezen, hanem velünk nevet. Engem a magasságom miatt pont Szilszakállnak becéz.
A lényeg, hogy ez ne vegyen el az önbizalmadból, ez legyen a legrosszabb tulajdonságod, mert ha így van, akkor sikeres leszel. ;)
18/L, 176 cm
155cm vagyok. Nem mondom, hogy nem tetszenek a magas pasik, de egy alacsonyabb part sokkal jobban el tudnek kepzelni magamnak. Szerintem ugy jobb olelkezni is:DD
Egyebkent sok ismerosom van, aki akkora, mint en vagy meg alacsonyabb is.(pl 145cm) Szoval nyugi, nincs veszve semmi:D
Nekem személy szerint a magas srácok jönnek be, mert én is magas vagyok.
Viszont van egy lány ismerősöm akinek az alacsony fiúk jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!