Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok az alacsony srácokról?
Mi bajod? A #10-es annyit írt, hogy neki jobban bejönnek a magasabb srácok (nekem is, én is az vagyok), nem azt, hogy csak a külső érdekli.
Mindenkinek van ideálja, neki is.
18/L
Apám alacsony, 25 éve együtt van édesanyámnal. Ennyit erről.
A komplexusos fiúk taszítóak, nem az alacsonyak.
18/L
Te is elmondtad h a magas kigyurt palik jonnek be. Gyurdd ki magad. Magas mar nem leszel, de gondoljj bele: ez mar 50%
Egyebkent nem azert lenne megoldas ez mert ekkor izmos lennel, hanem azert mert helyre jonne az onertekelesed es az onbizalmad es szepen lassan atmenne koros allapotbol normal allapotba.
F 175 ( de am nem ez szamit)
Jut eszembe, nekem van egy fiu ismerosom, kb 165-7 cm magas es az osszes ismerosom kozul kb o tud a legjobban csajozni
Nagyon jo beszelokeje van ( es erzeke hozza)
Nekem ilyen sose lesz ( vagy majd egyszer😉)
De sztem neked se , viszont ez bizonyitja h a legfobb dolgok nem a centimetereken dolnek el.....hiszen jol tudjuk h nem a meret a lenyeg...hanem az allokepessegxd
Szval hágjunk bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!