Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagy bi lányok titeket mennyire érdekel a külső?
Egy jó tanácsot fogadj meg!
Próbálj meg azért pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz, hiszen teltebb lányoknak is lehet párkapcsolatuk, nekem van is egy férfi ismerősöm, akinek teltebb barátnője van és féléve vannak együtt.
Szóval a nők esetében is akad olyan, aki téged elfogad úgy, ahogy vagy és aki vagy!
Csak nem szabadpesszimistának legyél, légy pozitív, magabiztos, optimista!
Kisugárzásod legyen meggyőző, magabiztos és határozott, és meglátod, még te rád is kacsintani fog a szerelem! :)
Nem szabad úgy hozzáállni hogy "Jajj most mi lesz velem, mert dagi vagyok???"
Ezt azonnal felejtsd el!
Ilyen hozzáállással tutira nem fog sikerülni!
Fel a fejjel! :)
17/Leszbikus
"Nem úgy basic mint a heterok"
Mert a heterók mind basic, egy kaptafára készült emberek. De ti (nem heterók) mind egyéniségek vagytok (...)
#2 Jezusom nem... nagyon nem így akartam írni, de gondolom mindeni ismeri a tipik basic white girl jelenséget (nincs vele semmi problémám amúgy). És akkor gondoltam tisztázom hogy én nem úgy vagyok basic csak simán. És amúgy miért mondanam ezt a heterokra ha az összes barátom hetero? Az meg ha valaki leszbikus az nem azt jelenti hogy egyéniség csak sokan a szexualitásukra húznak fel egy személyiséget és azt mondják hogy ők már különlegesek pedig belül ugyanaz a szürke ember...
#1 Köszi:) ez most nagyon jól esett🥰
Nekem személy szerint nem fontos a külső, mert az ember személyiségébe kell beleszeretni. Legalábbis én abba szoktam.
Úgy gondolom, sokan gondolkodnak így, de persze vannak olyanok is, akiknek megvan az a bizonyos ideálja, amiből nem igazán akar engedni.
Személy szerint úgy vettem észre, hogy a fiatalabb korosztálynak sokkal fontosabb az emberek külső megjelenése, mint az, ami belül van. Persze nem azt mondom, hogy mindegyik fiatal ilyen, csak náluk jobban előfordul.
Én mondjuk már idősebb vagyok, lehet, hogy ezért is gondolkodom így. 29/L
ma 12:23
Ugyan, semmiség ^^
Én csak őszinte vagyok és próbáltalak finoman buzdítani hogy ne legyen számodra sértő ^^
#2-es vagyok bocsi akkor csak félreértelmeztem (túl sokat voltam tumblr-ön).
A kérdésre válaszolva: szerintem fiúk és lányok között is változó, ki mennyi fontosságot tulajdonít a külsőségeknek. Ezen felül egyeseknek kifejezetten a húsosabb, formásabb lányok jönnek be (nemtől függetlenül).
Ha egy lányban megfog valami,akkor tőlem aztán lehet sovány,molett,alacsony,magas,szőke vagy barna...az a lényeg ami belül van.
Abszolút nem a külsőségek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!