Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka, hogy egyáltalán nem érdeklődnek irántam a fiúk?
Gondolom nagyrészt a külsőm a gond, azzal tisztában vagyok, hogy mit rajta javítani/változtatni szóval ezt ne firtassuk tovább, ha lehet 😋
Létezik, hogy csak emiatt nem volt még olyan fiú aki úgy igazán érdeklődött volna, meg akart volna ismerni? Vagy mi lehet még szerintetek?
Tudom, nem ismertek így nehéz választ adni, csak arra lennék kíváncsi, hogy általánosságban mik azok a dolgok ami egy fiú számára taszító lehet egy lányban 🙄?
L
Persze, ez igaz :D ezért is inkább személyes véleményekre lennék kíváncsi :D
Nem vagyok az! :D
Számomra a legtaszítóbb egy lányban, ha gúnyos. Mindig megfordulnak a lányok utánam, méregetnek és ha kettő vagy több lány van együtt, akkor gúnyosan néznek, kacsintgatnak meg kacérkodnak. Nem szeretem az ilyet. Meg amikor hangosan nevetnek meg viháncolnak, ha egy fiú elsétál előttük.
19/f
Mindig lesz olyan hogy valakinek nem tetszel, de valaki meg bolondulna érted. Nem mindig kell változtatni magunkon. Ha magunknak jók vagyunk akkor nincs olyan hogy rosszul nézel ki. Mivel ez szubjektív egyrészt, másrészt pedig ha magadnak tetszel akkor igazából szép vagy.
Én pl most kicsit (8-10kg)hozzám úgy hogy eleve volt rajtam 10 kg plusz, na most azt terveztem hogy leadom ezt a plusz plusz tízet és akkor azért jobban eltudom fogadni magam.
Egyébként néha rondának látom magam de néha szépnek.
Egyszóval lásd magad szépnek és a világ is annak lát majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!