Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek irántam a fiúk?
Sziasztok.
16 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Senki se érdeklődött még irántam. Nem vagyok az a típusú lány, aki mindenét kiteszi a közösségi oldalakra, ez lenne a baj? Mindenki az ilyen mutogatós lányokat bírja? (Én ezt nem tenném, mert 1.)A szüleimnek biztos nem tetszene, 2.)Ha férfi/fiú lennék, valahogy nem érezném magaménak a páromat, ha sokat mutató képet töltene fel a világhálóra, amit több ezren látnak. Lehet már itt van a gond velem, hogy így gndolom...)
Tudom, biztos jönnek majd azok a válaszok, hogy:
-"Még nem is kell hogy barátod legyen."
-"Kislány vagy még ehhez."
-"Foglalkozz a tanulással inkább."
De néha annyira fáj látni, hogy még a 13 éves plázacica kinézetű lányoknak is van/volt palija.
Mit csinálok rosszul?
Túl magas vagyok? Túl dagadt?
Lehet hogy nekem kéne érdeklődnöm a fiúk iránt és nem fordítva kéne ezt elvárnom? Szerintetek ha egy lány kezdeményez, az furcsa? Egy kicsit tanácstalan vagyok. Tudnátok segíteni?:/
(Nem szeretném 30 évesen gyűjteni az első tapasztalataimat... Bár jobb később, mint soha.😅)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mivel nem ismerünk, és alig írtál magadról, csak általánosságokat tudunk pufogtatni.
- Csúnya vagy.
- Nagyon csendes, visszafogott természetű vagy.
- Visszataszítóan viselkedsz.
- Különc külsejű vagy.
- Büdös vagy.
Szerintem nincs veled hiba.
Persze mindenki azt tölt fel az internetre amit szeretne :)
Lehet már figyeltek rád fel srácok csak nem vetted észre, hiszen nagyon sok srác nem mer kezdeményezni és most magamból indultam ki.
Figyeld a szemkontaktust, adj olyannak jeleket aki tetszik és ha van bátorsága hozzá biztos oda megy hozzád és legalább egy jót beszélgettek.
Vagy esetleg járj szórakozó helyre ha a szüleid engedik, ott társaságban egy kicsit mindenki bátrabb de akár utcán is lehet ismerkedni.
Csak ne kapkodj nagyon ezzel a kapcsolattal mert akkor nyomulósnak fogsz tűnni azt pedig kevés ember szereti.
Remélem tudtam segíteni!
Köszönöm a válaszaitokat, sokban segítettetek:)
Akik viszont privátban írtak rám: (némelyikőtöknek hasznos volt a levele, köszönöm.:) ) Elnézést kérek tőletek, nem szerettem volna ebből a kérdésből internetes társkeresőt kihozni.
Nem szeretek láthatatlanban találkozni/beszélgetni idegenekkel.:/
Az, hogy csak az instagörlöknek van pasikjuk, egy hülye általánosítás. Több mint 1 éve nem tettem ki semmilyen képet sehova, és azért nekem is voltak már "kavarásaim" "kapcsolataim".
Annyi idős vagyok mint te, mellesleg ronda, félénk és különc is.
Így 4 emberrel volt valami, ha számszerűsíteni akarom, bár 2 lány volt (biszex vagyok)
Egyikükkel a suliban, a másikkal facebookon találkoztam közös érdeklődés kapcsán.
A két sráccal pedig házibulikban.
Azt javaslom menj el te is szórakozni, mozdulj ki többet, vállalj diakmunkát..(pl én is most kezdtem, és máris van egy szimpi srác)
Aki keres az talál :)
És próbálj meg közvetlenebb lenni, de ha nem megy ne erőltesd.
Én mindenkivel elbeszélgetek :o
20/f
Szia! 19/L vagyok, nekem sem volt még senkim, nem us érdeklődnek utánam a fiúk. Én próbáltam nyitni feléjük, de sose jött össze semmi. Már úgy vagyok vele, hogy nem erőltetem a dolgot, majd jön valaki.
Azt tanácsolom, nyiss a fiúk felé, beszélgess velük. De ha nem össze az sem baj, ráérsz még 😉
UI.: A 13 éves lányok meg csak menőznek, hasonlítani akarnak a "nagyokhoz", de szerintem ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!