Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki középiskolába szingliként megy annak mennyi esélye van barátnőt találni? 16/f
Több helyen is olvastam higy a felsőbb éves fiúk egyből szemezik a fiatal lányokat akik úgymond elsősök
Szóval mennyi esélye van barátnőt találni egy "elsős" srcnak?
A felsőbb éves lányok is idősebb fiúkra buknak nem?
Akkor ez most hogy van?
Remélem értitek a kérdésem
Köszönöm a válaszokat előre is
Az első mondatod igaz..... A legjobb barátnőmnek is 2 évvel idősebb barátja van aki elsőben hívta randira.....
Ugyanannyi esélyed van mint egy felsőbb évesnek, de nyilván az idősebb lányok is az idősebb fiúkra buknak
Köszi a válaszod
De ezek szerint nem értetted a kérdést
És te nem leszel idősebb vagy mi a gond?
Bár egyébként az én gimis osztályomban 5 pár alakult, ebből 2-en első évben, 2-en a második-harmadik közti nyári szünetben meg volt egy, akik szalagavató környékén jöttek össze. Az évfolyamban is csomóan voltak kapcsolatban egymással.
Az én osztályomnál 8 lány jött össze a 3-4 évvel idősebb sráccal a felsőbb évfolyamokból. 5 lány 26-30 éves csávóval jött össze az iskolán kivül.
És el is fogytak a lányok az osztályból...
Tőled függ, hogy mennyi esélyed van. Vannak a mai napig szingli ismerőseim, meg van olyan, aki már a 8. kapcsolatát éli (szegényke nagyon próbálkozik :D ).
Magamból kiindulva viszont nálam nem lett volna esélyed, mert jobban szeretem, ha a srác idősebb. Esetleg próbáld meg a volt sulidban az 1-2 évvel fiatalabb lányokat vagy más iskolákból. Viszont osztálytárssal SOHA ne gyere össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!