Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy se talál rám a szerelem, és már nagyon későnek érzem, nagyon le vagyok csúszva?
Nem. Sok huszonéves lány van, aki nem csinált még semmit a másik nemmel (engem is beleértve). Mondjuk lemaradva le vagyok, de mutassatok egy életet, amiben minden úgy történt, ahogy tervezték.
22/L.
Még mindig 17 éves vagy? Esetleg JÚLIUS 21. A KÉRDÉS KIÍRÁSA ÓTA - sikerült betölteni a 18. életévet?
Szerintem NE AGGÓDJ - a "szerelem" nem annyira jó dolog minden esetben...
Ui: persze attól is függ, HOGYAN, MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TÖRTÉNT az a bizonyos első csók... munkahely? Iskola? Főnök, vagy tanár-diák viszony lett volna? Független ember legalább, vagy nős? Gyermek is van?
Folyamatkísérésre gondoltam. Hátha szeretne beszámolni a Vele Történtekről a Drága Kérdező...
Akár pozitív, akár negatív élmény éri. Hátha lesz belőle egy jó kis regényíró! (Az irodalmárok úgyis szinte "kihalófélben" vannak...)
23-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!