Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a probléma? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma? Vagy valami más állhat a háttérben?

Figyelt kérdés

Szeretném azzal kezdeni hogy 16 éves vagyok és lány. Nem az a tipikus "lányos lány" hanem inkább a fiús fajta.

Körülöttem már mindenkinek van párkapcsolata, buliznak és isznak is rendesen. Ezzel nekem semmi problémám nincsen, csak az hogy mindenki ilyen a környezetemben, nekem pedig ez nem szimpatikus. Nem sok barátom van pont emiatt.

Egyszerűen nem találok egy olyan fiút aki nem dohányzik és nem az a legfontosabb neki hogy bulizni menjen minden hétvégén..... Ezek nagyon fontosak a számomra. Várjak még pár évet hogy addigra hátha kibulizzák magukat? De akkor meg én leszek a tapasztalatlan....Vagy mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok :(

2020. júl. 19. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj még pár évet... Amúgy is ha megtalálod a hozzádillő személyt, úgyse lesz releváns hogy még tapasztalatlan vagy.
2020. júl. 19. 21:18
 2/6 Thispain ***** válasza:
100%
Szerintem is. Az is segíthet egyébként, ha az élettereden kkívül is keresel fiúkat.
2020. júl. 19. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a probléma, hanem a világgal, ahol a normálisaknak kell kételkedniük magukban azért, mert nem süllyednek le a sorba.

Várjál !

Egy normális fiúnak még szimpatikus is lesz a tapasztalatlanságod, hogy nem feküdtél le fűvel-fával és jobban fog tisztelni!

2020. júl. 20. 01:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj attól, hogy tapasztalatlan vagy. Másoknak máshogy alakul az élete, máshogy fejlődnek. AZ se gáz, ha 24 évesen lesz először barátod. Márpedig, ha kihagyod az éretlen, csakacigi csakabuli srácokat, akkor lehet, hogy ez lesz. De abból akár házasság. Ha olyat találsz, aki számodra megfelelő tudni fogod. Sokan vannak a korosztályodban, akiknek ezek járnak a fejében, és nem merik bevallani. Sajnos emiatt akár ugyanazok a "tapasztalt" de éretlen "barátok" van, akit kinéznek. Ha ez megtörténne, az se zavarjon. Örülj neki, hogy több eszed van ennél. Ha mész egyetemre, ott például hasonló, tübbnyire értelmes emberek között könnyebb lesz
2020. júl. 20. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy új társaságot is kereshetnél mert hidd el nem csak ilyen embereket vannak, velük se kell megszakítani a kapcsolatot csak más emberekkel lenni inkább. Ha elkezdesz valahova járni sportolni, diák munkazni vagy valami ilyesmi már ott összebarátkozhatsz új emberekkel és talán találkozol valakivel aki megfelelne neked, remélem sikerülni fog sok szerencsét!
2020. júl. 20. 14:28
 6/6 anonim válasza:
60%
Én egy 17 éves fiú vagyok és én is pont egy ilyen lányt keresek aki nem dohányzik és nem bulizik minden nap. Ha akarsz beszélgetni írj nyugodtan
2020. júl. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!