Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy se talál rám a szerelem, és már nagyon későnek érzem, nagyon le vagyok csúszva?
Majd térj vissza erre 5 év múlva, ha addig is szűz maradsz.
30F szűz
Én a házasságig szeretnék várni, tehát nem.. egyáltalán nem ciki vagy ilyenek. Ne a tömeget nézd, hanem hogy TE mit akarsz. :)
16/L
Nekem az a filozófiám a párkapcsolattal kapcsolatban mint a Mercedesnek ("Das Beste oder nichts") vagyis a legjobbat vagy semmit, csak azért, hogy legyen barátod ne legyen.
Ezt figyelembe véve nem vagy lecsúszva.
F18
Így fiúként nem lesz soha senkid, ugye ezt felfogod? Azt a lehetőséget kell megfognod, ami éppen van.
Majd térjünk vissza 50(!) éves korodban erre a kérdésre.
Az is igaz, hogy a "régi világ"-ban már 30 évesen "vénlány"-nak számított egy Úrhölgy.
Bizonyos értelemben a 30. életév - karrier szempontjából - már "vízválasztó" - de hát mindkét nemnél fellelhető az életközepi válság.
A 30-asok, 40-esek és 50-esek érzékelhetik a "kiégett"-séget. Mind társadalmi pozíciójuk betöltésénél, mind a magánéletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!