Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra, akit csak látásból és ismeretségi körből ismerek? (teljes háttérsztori lent)
Gimibe járok, de én nem vagyok ez a buliba járós ivós gyerek. De! van egy csaj aki hasonlít hozzám.
Nem nagyon merek ráírni. Már alapból az a legnehezebb, hogy elkezdeni nem tudom. Szia mizu? aha, persze. Azt válaszolná, hogy semmi. veled? És megint rajtam a sor.
Az a gond, hogy ha lekoptat félek, hogy a végén ezért is bsztatnának. Mert hát mondtam. nem vagoyk az a bulizós gyerek.
Adnátok tanácsokat, hogy mi az amivel nem koptatom le, de felkeltem az érdeklődését? Másik osztályba jár.
Csak írj rá
Ne izguld túl
Hányadikos vagy?
Írj neki tényleg.
De ne ilyen sziákat meg ilyesmit.
Írd meg neki, hogy bár nem ismeritek egymást túlságosan, mégis úgy látod/érzed, sokban hasonlítotok, és szívesen beszélgetnél vele, hogy jobban megismerhesd.
Valami ilyet, bár nem vagyok egy nagy csajozógép.
Tudom, hogy nehéznek érzed, de mi rossz történhet? Legfeljebb nem ír vissza. Azt kétlem, hogy szétkürtölné és emiatt piszkálna bárki.
Én is 11.be megyek lol
Melyik suliba jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!