Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz minden lány megjegyzést a pocakomra, mikor nem is olyan hájas?
Figyelt kérdés
Vannak a suliban tényleg kövér fiúk, de mindig az én hasamról szólnak a poénok, beszólások, de sosem mondják igazából mi olyan vicces, vagy gáz rajta...2020. júl. 1. 16:22
41/49 A kérdező kommentje:
Dehogyis, tök cuki amit írtok! :))
2020. júl. 4. 20:24
44/49 A kérdező kommentje:
Én azért annyira nem látom hájasnak a pocakom!
2020. aug. 5. 16:00
45/49 anonim válasza:
ne foglalkozz velük
Kisebb picaku fiúknak en is megmondom hogy pociii jajj de édes, néha bökdösöm is, de azért mert tetszik. Volt akit az örületbe kergettem vele majdnem
46/49 anonim válasza:
Hát bocsi srác, de tényleg hájas a hasad! Nem azt mondom, hogy vészes, de azért ott a köldököd alatt nagyon puha!
47/49 A kérdező kommentje:
Jó az alja puha kicsit...
2020. szept. 19. 12:43
48/49 anonim válasza:
Kb. 15 éves voltam, amikor az egyik osztálytársnőm mindig az alsó oldalbordáim szélét bökdöste, fogdosta. Örömmel nyúkált oda. Aztán én is megtettem neki ugyanezt, néha kicsit feljebb is. Jól kiegészítettük egymást.
49/49 anonim válasza:
Na mostmar tényleg kíváncsi lettem a kommentek alapján :D
Ha szeretnéd kuldheted nekem is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!