Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz minden lány megjegyzést a pocakomra, mikor nem is olyan hájas?
Figyelt kérdés
Vannak a suliban tényleg kövér fiúk, de mindig az én hasamról szólnak a poénok, beszólások, de sosem mondják igazából mi olyan vicces, vagy gáz rajta...2020. júl. 1. 16:22
31/49 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj vele🤷🏻♀️
32/49 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Állítólag hájas, de ugyanakkor meg inkább úgy viselkednek, mintha tetszene nekik, pl. tequilázás, stb...ezért nem értem. :)
2020. júl. 3. 17:53
33/49 anonim válasza:
Hát tényleg hájas kicsit... XD Ettől még simán kiinnám a tekilát a köldöködből! ^^ XD
34/49 A kérdező kommentje:
:DD...Hát köszönöm szépen! ;) :D
2020. júl. 3. 18:02
36/49 anonim válasza:
Egyértelműen van háj a fiú pocakján, főleg az alján.:)
37/49 anonim válasza:
Az csak ,,babaháj", kis semmiség.
38/49 A kérdező kommentje:
Köszii, én is remélem, hogy inkább csak tetszik nekik, azért hülyéskednek :))
2020. júl. 4. 15:09
39/49 anonim válasza:
Jaa, én is úgy mondom, hogy amúgy tökre tetszik, ha olyan szitu lenne, simán megcsiklandoznám, vagy ilyenek :DD Csak nem mondom, hogy olyan tipikus feszes, fiúhas, hanem azért van háj a hasán, de tök cuki pl. a besüppedő köldöke is, nem pedig olyan sekély semmien :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!