Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudják elfogadni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elfogadni az emberek, ha két ember szereti egymást?

Figyelt kérdés
Amióta összejöttem a barinőmmel, mindenki pedofilnak nevez és már elegem van (19 vagyok, a barinőm 13).
2020. júl. 1. 02:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva:

3-as válaszoló:

Bármennyire is igyekeztem idősebb lányt találni, soha senkinek se kellettem. Most hogy végre találtam valakit, boldog vagyok, ő az első barinőm. Ha megválnék tőle, lehet hogy örökre egyedül maradok.

2-es és 4-es válaszoló:

Miből gondoljátok, hogy én meg akarom őt baszni? A barinőm még nem áll rá készen és én ezt tiszteletben tartom. Mellesleg amíg be nem tölti a 14-et, szó sem lehet róla (ugye törvény tiltja)

8-as válaszoló:

A szülei megtiltották hogy találkozzunk, de csak azért mert szerintük még nem elég idős egy kapcsolathoz. Azt mondták hogy csak akkor találkozhatok vele, miután kijárta az általánost. Így hát titokban találkozgatunk, eddig csak ölelés és kézenfogva sétálás volt.

9-es válaszoló:

Nem kislány. Kb ugyanolyan magasak vagyunk. A korához képest ő valamivel magasabb, én meg alacsonyabb vagyok.

Tehát úgy alapvetően nem vonzódok a kislányokhoz.

6-os válaszoló:

Kösz hogy egyetértesz velem. Szerintem sincs ezzel semmi baj.

2020. júl. 3. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem a magasságán múlik, hogy kislány e, hanem a szellemi szintjén
2020. júl. 3. 07:08
 13/15 Lena7 ***** válasza:
52%

Ha szeretitek egymást és nem siettetitek el, akkor szerintem okés a kapcsolat. :)

Csak, majd arra figyelj, hogy a szülei bírjanak téged, ne nagyon balhéz velük.

Van egy barátnőm ő most 16 éves és a barátja pedig 22. 3 éve vannak együtt.

Ő is 13 évesen jött össze a barátjával és egy éléggé hosszú és kiegyensúllyozott kapcsolatuk van.

Szóval semmi sem lehetettlen, attól, hogy még fiatal a lány lehet hosszú és tartós kapcsolatotok

Ne feglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. Amíg kedves vagy a lánnyal, addig semmi közük nincsen a te kapcsolatodhoz.

Remélem sokáig együtt lesztek. Sok sikert a kapcsolatotokhoz :)

2020. júl. 3. 08:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben, kösz a biztatást
2020. júl. 4. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert ez pedofília :DDD
2020. júl. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!