Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiút szeretek akinek a legjobb barátnőm tetszik. (többi lent) Mit tegyek?
Nem olyan típus vagyok aki könnyen és gyorsan beleszeret másokba de egy idő óta igazán imponál számomra egy fiú. Mikor tisztázódott bennem hogy nem közömbös számomra még aznap kiderült, hogy neki a legjobb barátnőm "kell".. A lány már egyértelműen elutasította őt. A közös társaságunkban pedig nem igazán látszik úgy mintha érdeklődne iránta, lehet csak azért mert egyből elutasította őt a lány viszont mikor barátnőm szomorú volt és elment sétálni a fiú utána ment bár utólag kiderült a kapuig jutott és nem érte utól mert nem bírt menni.. ha nem tudnám hogy tetszik neki a barátnőm, akkor nem egy dolgot tudnék mondani amit én "túlreagálnék". Például sokszor néz a szemembe és mosolygunk egymásra. Kis pia után sokszor beszél arról milyen aranyos vagyok, és egyik nap mikor rám nézett mosolygás közben fintorogtam és ő is elkezdett fintorogni ami nagyon aranyos volt! Nem tudom kéne e vele foglalkoznom és "küzdenem" érte de ez az egész helyzet borzalmas, mert akaratom ellenére féltékeny vagyok a barátnőmre de vele sikerült megbeszélni ezt!:)
El akartam nyomni az érzést a fiú iránt de baromi nehéz..
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tanácsotokra és kérlek ne azt írjátok amit hallani akarok hanem őszintén!
Előre köszönöm:p
16/L
Beszélj a fiúvaal, attól még hogy nem hajtott rád, nem biztos hogy közömbös vagy neki.
Valószínűleg nagyon bír, bár lehet hogy csak barátilag.
Ha neked ő nagyon bejön és tényleg rosszul érzed most magad a helyzett miatt, akkor jobb ha megbeszéled ezt vele és így könnyebb lesz.
Mert ha nem akkor csak ezen fogsz rágódni még kitudja mennyi ideig:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!