Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a legjobb barátnőmnek, hogy szeretem? 17/F
Szerintem jó amit kitaláltál, csak legyen bátorságod hozzá. Ha neki is tetszel, akkor hogyan tovább? Úgy értem, hogy ne pont a házuk előtt áruld el neki, mert lehet hogy nem akarja hogy ezek után bemenjetek együtt az üres lakásba, szóval lehet ezért mást mond, mint amit érez. A séta elején tessék elmondani neki és útközben megbeszélni a dolgokat.
17L
Jó az amit ki találtál csak ne szálljon el a batorsagod
Hát akkor holnap tedd meg
Okosan és drukkolok 😁
Sehogy!A barátság nem összeegyeztethető ezzel,90% hogy ebből csak rosszul jössz majd ki.
Ha saját magamból és a legjobb barátomból indulok ki(leszögezném hogy én nem vagyok szerelmes belé),biztos vagyok benne,hogy egy egy ilyen vallomás után a barátom nemcsak elküldene az anyámba de többet szóba se akarna állni velem.
A lányok olyan fiúkkal barátkoznak többnyire akik nem tetszenek nekik és nem szeretik,ha ilyen módon "hátba" támadják őket,ha valóban ő is kedvelne téged,akkor már minden bizonnyal nem lennétek csak barátok.
22f
Én régebben azért nem mondtam el, hogy ki tetszik egy srácnak mert pont ő jött be. Amikor úgy érzed ez a megfelelő pillanat (lesz ilyen, majd jön magától) akkor valld be neki.
Egyébként szerintem szuper, hogy be mered neki vallani, sajnos egyre kevesebb az ilyen srác. Én nagyon drukkolok nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!