Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a legjobb barátnőmnek ugyanaz a fiú tetszik mint nekem? 13/L
A kérdés
Mit tegyek, ha a legjobb barátnőmnek, ugyanaz a fiú tetszik mint nekem? 13/L
O mar regen elmondta nekem, meg ugy szeptemberben, hogy nagyon tetszik neki egy fiu, és azota is nagyon jo baratok. Nem akartam megbantani, igy nem mondtam el neki hogy nekem is vannak erzeseim, viszont ez par napja kibukott belolem. Egy hosszu tortenet utan megtudta, hogy a fiu csak baratkozni szeretne vele, és most nagyon kibukott... En pedig pont elotte mondtam el neki, hogy nekem is bejon... Az egesz osztaly probalja oket osszehozni (bar mar vege az evnek) és mindenki latja hogy nagyon ossze vannak hangolodva.
Ami a nagyobb problema, hogy konkretan egymast probaljuk osszehozni a fiuval... Szerintem nekem nincs eselyem, szerinte meg neki, és szerinte en tetszem neki (ami elegge szurrealis) szerintem meg o.... Szoval ertitek.
Uj osztaly, hatosztalyos gimnazium. Nagyon szeretem ot, és nagyon halas vagyok neki hogy megprobal tenni ertem valamit, viszont latom hogy ossze van torve. Nem szeretnek neki fajdalmat okozni, de egy baratsagban ez egyszeruen szerintem nem is lehet titok...
Kerlek Benneteket hogy segitsetek, hogy megtalaljuk az arany kozeputat, mert nem szeretnem ot igy latni :(
Elore is koszonom a segitseget! 13/L
Köszi szépen a gyors választ! Csak az a probléma, hogy a fiú a barátnőmmel most közölte hogy csak barátok....
Nekem meg semmi esélyem nàla, de a barátnőm próbál segíteni, ha már neki nem jött össze. Ő a nyáron próbálja túltenni magát rajta. Remélem menni fog neki, mert nem szeretném ha erre menne rá a barátságunk :(
13 éves korban ne pasizzatok xd a húgom 12 és elképzelni sem tudnám ezen a fejlettsegi szinten hogy "barátja" legyen
Tudom a szerelem az szerelem ami kortól független, de szerintem egy komoly kacsolat lényegét még nem látjátok
Mázlisták vagytok a bnőddel hogy ott vagytok egymásnak
A leírás alapján nagyon jó barátnők vagytok
Koncentráljatok a barátságotokra mert a mai világban egy jó barát akire számíthatsz többet ér mint egy pasi
Hagyjátok a fiút szerintem mert ők meg amugyis mindig fejletlenebbek a koruknál xd
Jön a nyáriszünet
Csináljatok sok programot ketten :) így talán lesz lehetőség egy kis ismerkedésre is ;) persze ne doszkoba vagy alja helyekre menjetek!!=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!