Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A legjobb barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A legjobb barátnőm összejött azzal a sráccal akit szeretek.

Figyelt kérdés
Nem egy városban lakunk, randiztunk párszor, nagyon jól éreztük magunk. Egy idő után kezdtem azt érezni, hogy már nem beszélgetünk annyit és a találkozókat is többnyire kikerülte. Nagyon sokat sírtam barátnőmnek emiatt, tudta, hogy rettenetesen rosszul érzem magam. Majd egy programon vettünk részt ahová a barátnőm is eljött. Ezután egy hónappal barátnőm elmondta, hogy a program után elment randizni a sráccal. Teljesen összetörtem, de adtam barátnőmnek egy esélyt, hiszen azt mondta, nem lesz folytatása, a randi óta nem beszélnek. Elmondtam neki mennyire rosszul esett amit tett. Ez történt 4 hónapja mikoris tegnap kijelentette barátnőm, hogy mégis összejöttek. Szerintetek jogos, ha megszakítom a barátnőmmel a kapcsolatot? Vagy mit tegyek?

2020. ápr. 3. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Igyál egy sört, fogadd el, hogy barátnőd jobb csaj, szebb, beválalósabb , bátrabb nálad! Engedd el...keress egy másik helyesebb pasit!
2020. ápr. 3. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég rossz helyzet... Azonban a barátnőd helyzete is rossz. Neki is nehéz lehet. Nem direkt csinálta gondolom... Nehéz helyzet. Ha a barátnőd szereted, akkor fogadd el és próbálj ezen túl lenni...
2020. ápr. 3. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Hát egyfelől jogos amit érzel és igazad van, másfelől viszont az érzéseinek egyikőtök sem tud parancsolni, ha szeretik egymást, nem tudsz mit tenni. Így alakult, ez van sajnos.

Ha neked ez fáj, akkor a srác miatt (tehát nem azért mert a barátnődre haragszol, hanem mert így a srácról nem szeretnél hallani) tarthatsz távolságot a barátnődtől, szerintem ezt ő is elfogadná ha megérti.

Teljesen megszakítani vele minden kapcsolatot szerintem nincs értelme és felesleges. Igazából nem lehet ezt ráhúzni senkire hogy ki a hibás ha egyáltalán lehet hibásnak nevezni bármelyikőtöket is.

Te meg biztosan találsz más srácot még, akivel még jobban is megértitek egymást, ne ess kétségbe emiatt! :)

2020. ápr. 3. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!

Lehet, hogy neked rosszul esik, de ha a srác hip-hop átnyergelt másra, annak bizonyítéka, hogy te csak HITTED, hogy érzésed viszonzásra talál.

Nyugtasd meg magad - még ha nehéz is, - hogy jobb így, mintha hosszabb idő után gondolná meg magát a srác!

.

Ez az élet. Ha te nem is kellesz valakinek, attól még barátnőd kellhet neki.

2020. ápr. 3. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, hogy rosszul esett. Nem lehet könnyű egy ilyen ,,hírt,, megtudni. Viszont! Az embert nem tudja eldönteni kinek szeret bele és kibe nem. Neked is nagyon kellemetlen a helyzet de gondolj bele milyen lehetett a baratnődnek! Lehet neki is tetszett a srác, de miattad nem beszélhetett róla neked, nehogy ,,megbántson,,

Ha tényleg igaz nagyon jó barátok vagytok, akkor ne hagyd hogy egy fiú községek álljon. Fiút találhatsz masikat, de megértő, igaz barátot már nem egyszerű. Beszélj a baratnőddel!

2020. ápr. 4. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető, hogy rosszul esett. Nem lehet könnyű egy ilyen ,,hírt,, megtudni. Viszont! Az embert nem tudja eldönteni kibe szeret bele és kibe nem. Neked is nagyon kellemetlen a helyzet de gondolj bele milyen lehetett a baratnődnek! Lehet neki is tetszett a srác, de miattad nem beszélhetett róla neked, nehogy ,,megbántson,,

Ha tényleg igaz nagyon jó barátok vagytok, akkor ne hagyd hogy egy fiú községek álljon. Fiút találhatsz masikat, de megértő, igaz barátot már nem egyszerű. Beszélj a baratnőddel!

2020. ápr. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!