Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki a legjobb lány barátomból?
Figyelt kérdés
Már 1 éve többet érzek iránta mint barátság, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez nem kölcsönös. Nincs olyan nap, hogy ne beszélgetnénk, de olyan sem, hogy ne görcsölnék az egész szituáción. Most volt ballagásunk és 1 osztályba fogunk járni (direkt nem ugyan arra a szakra jelentkeztem mint ő, de mint utóbb kiderült össze leszünk vona)2020. jún. 16. 12:01
1/5 anonim válasza:
Nehéz kiszeretni valakiből,de majd az idő megoldja...
Mivel legjobb lány barátod, nem lenne jó,ha azt tanácsolnám,hogy hanyagold egy kicsit őt, és távolodj... Neki szüksége van Rád,mint legjobb barátra.
Ebben az esetben nem tudok olyan megoldást,ami békésen zárul :(
2/5 anonim válasza:
Mivel szereted, a lány nem a barátod, mert ez részedről már nem barátság.
4/5 Thispain válasza:
#3 Létezik, csak még nem láttál olyat.
Egyébként, ha nem akadályoza azt semmi, mélyítheted vele a kapcsolatot. Sok helyen olvastam, hogy a legtöbb ember általában azt bánja meg a legjobban, amit nem tett meg.
5/5 anonim válasza:
Amíg egy százalék esély is van arra, hogy viszontszeret, addig ne add fel. Meg vannak olyan emberek, akik egyszerűen nehezebben mutatják ki az érzelmeiket. Én is ilyen vagyok. Azt gondolnád, hogy nem szeret, holott meg ugyanúgy odavan érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!