Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyikek a legjobb csajozasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikek a legjobb csajozasi modszerek neten/eloben?

Figyelt kérdés
Volt mar sok kapcsolatom, nem vagyok tudatlan ilyen teren de mostanaban valamiert nagyon szerencsetlen vagyok, mintha minden/mindenki ellenem lenne, es olyan vagyok mint voltam. Na mind1, tudtok olyan modszereket ami ezt konnyebbe, hatekonyabba teszi? Amit mar mondjuk ti is kiprobaltatok es segitett ismerkedni/kapcsolatba lenni valakivel. Elore is koszi! 20/F

2020. febr. 16. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Odamész, koszonsz, beszelgetsz, magadat adod nem szinhazat csinalsz, elkeredva telszamat.

Ezt ismetelgesd amig nem sikerul

2020. febr. 16. 15:36
 2/6 anonim válasza:
2020. febr. 16. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sport? Életmód váltás?
2020. febr. 17. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Neten nincs bevált módszer. Ha a társkeresőket nézzük, akkor minimum legyél átlagon felülien helyes és akkor nyert ügyed van, átlagoskén azt csinálhatsz/írhatsz, amit akarsz, úgyis másnál kötnek ki.
2020. febr. 17. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
4. valaszolo ez nagyon igaz, sajnos tapasztaltam napi szinten ezt atlagoskent, 1 ideig tudok beszelni barkivel, odarakok mindent, megkedveltetem magam stb, de aztan masnap mar semmi duma, es inkabb rair ilyen helyesebb csavokra, es issza a szavaikat meg ha atom hulye a gyerek akkor is. Nagyon el van cseszodve ez a vilag konkretan a helyes gyerekekre jut az osszes jo/atlagosabb csaj is egyarant, nekunk meg semmi nem jut, max olyan akit bottal se piszkalnal
2020. febr. 18. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbálj új tevékenységet keresni.

Pl ha nem futottál eddig, nem jártál könyvtárba stb..

Ez mindig kimozdít egy kicsit a jelenlegi állapotodból, a lényeg, h ne mindig ezen kattogj mert azt a lányok megérzik.

Azt sokkal jobban szeretik, ha laza vagy és nem vagy görcsös.

Ez eleinte nehéz ezért kellene valami olyan tevékenység ami leköt és kimozdít ebből az állapotból.

Amúgy én sokszor a másik véglet voltam.

Nem csináltam semmit és maguktól oda jöttek a lányok.

Igazán jó csajozó szövegem sosem volt így sokszor ők is meglepődtek, hogy szedtem fel őket.

Jókedvű és laza voltam és nem mindent egy lapra feltéve akartam megszerezni őket.

Úgy voltam vele, ha össze jön összejön ha nem nem.

De sokszor nem is gondolkoztam csak megtörtént és kész.

2020. júl. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!