Ti korpásodás ellen mit használtok? Mik a legjobb módszerek?
Figyelt kérdés
Rendesen mosom a hajamat, korpásodás elleni samponnal, de mégsem tűnik el. A fekete pólón iszonyúan meglátszik. Mit ajánlotok?2019. szept. 28. 11:17
2/10 A kérdező kommentje:
Egyéb ötletek? xD
2019. szept. 28. 11:49
4/10 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszi.
2019. szept. 28. 15:27
5/10 anonim válasza:
Nekem csak a borotva hozott eredményt.
6/10 anonim válasza:
Attol fugg milyen korpad van.(zsiros vagy szaraz) Ha mesz fodraszhot kerdezd meg tole. Ilyenkor amugy ajanlanak is valamit. Amit en ajanlok az a nizoral sampon, amit gyogyszertarban lehet kapni (zsiros korpam van), teny is valo nagyon borsos az ara, 100mlert fizetned kell 3000 ft felett, viszont eddig velem csodat muvelt.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ. :)
Nekem inkább zsíros korpám van.
2019. szept. 29. 20:34
8/10 anonim válasza:
Akkor szerintem probald ki a nizoralt:)
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális még, de sajna rajtam évente egyszer ez ki jön. Általában Nizoral nevű sampont szoktam használni, amit gyógyszertárakban orvosi papír(nem tudom a pontos nevét) nélkül lehet kapni. Mikor a hajamat mostam, akkor 3-5 percig ajánlott a fejbőrön hagyni, hogy minél jobban hasson, de ezt fel is tüntetik a dobozán. Egy pár hét után el is szokott tűnni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem sajna nem csak egyszer jön elő. De most már úgy néz ki kezd elmúlni.
2020. jan. 7. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!