Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak miért csak a bunkó, szívatós srácok tetszenek?
Nem mindegyiknek, csak azoknak akik neked kellenének.
Valószínű hogy rossz típussal kezdesz ki.
Amúgy valószínűleg vagányabbak, férfiasabbak ezen nők/lányok számára mint a kedvesebb társaik.
Az izgalmas pasikat szeretik a csajok, és sajnos sokszor ezek a fiúk tűnnek annak. Nem azt mondom, hogy ez igaz, hogy csak ők lennének izgalmasak, félreértés ne essék! Sok srác visszahúzódó, hiába rendes, nem látszik kihívásnak, de nem baj, mert azok a lányok akik most rá sem néznek a rendes pasikra majd pár év múlva megváltoznak. Én speciel a rosszfiúkat imádom, nem keresek kapcsolatot, nem akarom hogy bárki szerelmes legyen belém, az ilyen típusba meg nem tudok beleszeretni, így senki nem sérül. De ez most nekem egy ilyen időszak.
Sokan küzdenek megfelelési kényszerrel, bizonyítani akarnak, egy ilyen pasitól érzik magukat érdekesebbnek. De fordítva is igaz ez sajnos, a rendes pasik meg sokszor azokért a lányokért vannak oda akik bántják őket :/ Beteg világot élünk.
Az egyik fiú bartáom pont mondta..hogy köcsögnek kell lenni mert akkor hamarabb fel lehet szedni valakit és hát.. :x szerintem nem.
Pl nekem is a kedvesebb fiúk jönnek be, soha nemjönnék össze olyannal aki bunkózik velem.. -_-
16l
A fiúknak miért csak az agyonsminkelt, üresfejű, bunkó phicsák jönnek be, akiknek semmi se számít az instán kívül és fűvel fával negcsalnak?
Ne általánosítsunk már légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!