Nektek a 250-es vagy a 251-es ETZ-k tankja jön be jobban? Csajoknak szerintetek melyik tetszene?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 11:55
1/8 anonim válasza:
A 251-é szebb. De hogy a csajoknak bejön-e bármelyik is... A csajok szerintem pont lesz...ják hogy milyen a motorod tankja. Pláne ha az egy ETZ, nem egy több milliós csodamasina.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig régen állítólag legvagányabb motorok voltak.
2017. febr. 14. 13:54
3/8 anonim válasza:
Az igaz. De az tényleg régen volt.
A szoci motorok közül talán a legmenőbb ez volt.
De a mai nyugati gépek között már sehol nincs.
4/8 anonim válasza:
Amelyikre jobban fel tudnak feküdni!
5/8 anonim válasza:
A csajok vagy lesz-rják, hogy milyen motorod van, vagy kiröhögnek az ETZ-del.
Egy nőnek meg nem ez számít. Én így tapasztaltam. (Igaz, nekem csak 250-es volt.)
6/8 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem szép motorok. :)
2017. febr. 15. 14:27
7/8 anonim válasza:
A magyar csajok kiröhögnek a motoroddal együtt, azoknak BMW autó kell, lehetőleg nem használtan. Ez a szomorú magyar valóság.
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy valamikor majd egy Lada, egy Trabant is szépnek fog számítani, akkor az ETZ is dekoratív motor lesz. Hacsak addigra szét nem rohad az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!