Gáz ha hetero fiúként tetszene egy ilyen matrica az autómon? Sztem tök jó lenne cabriózni ilyen matricával nyáron ^^
2016. ápr. 3. 21:53
2/11 anonim válasza:
Én se tartom gáznak, miért lenne gáz, úgy is lassan nyár lesz, egyre jobb az idő, szerintem pont aktuális is lenne a meséhez híven, na meg kinek ne tetszene Stitch? :D
18/F a félreértések elkerülése végett.
3/11 anonim válasza:
Én nem vennék komolyan egy fiút, akinek ez a mesefigura van a kocsiján.. :D
5/11 anonim válasza:
32F vagyok. Saját autómra nem tennék ilyesmit, de ha látnék egy srácot akinek ez a matrica van a kocsiján, azt gondolnám, tuti jó arc lehet. Szerintem jópofa, olyan sz arsz bele mindenbe, neked tetszik, megteheted.
6/11 anonim válasza:
egyik cimbim sok éve Hello Kittys boltot nyitott, és hatalmas Kittikével a kocsiján járkált. Állítólag elég sok csajt megismert általa, és mint tudjuk, mindig az első lépés a legnehezebb. :D
7/11 anonim válasza:
Ha nem gáz, hogy b/zinak néznek, és megjegyzéseket kapsz, akkor nem gáz. Különben igen.
8/11 TheCruve válasza:
Hát én biztosan nem ragasztanám fel...
26/F
10/11 anonim válasza:
Nem gáz. De ha én ha ilyet látnék egy fickó autóján azt gondolnám, biztos a barátnője kocsiját vezeti vagy hogy gyereke van és ő vette rá, hogy ragassza fel. Eszembe nem jutna, hogy felnőtt férfi saját magának ragasztana ilyen matricát az autójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!