Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli telt,husis,ducibb lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli telt,husis,ducibb lányok?

Figyelt kérdés
Ha vannak ilyenek persze. Ti mióta vagytok szinglik és hogy vagytok megelégedve a testetekkel? Mennyire nehéz párt találnotok? Mi az amitől felnétek a egy kapcsolatban? Akit érdekel miért kérdezem az írjon üzit 😊

2020. jún. 13. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is egyedül voltam, többnyire nem vagyok megelégedett nem szeretem a karom ésa combom mert a hasam az lapos és azzal még ok. Attól félek h ha lesz barátom el hagyna mert én nem vagyok vékony. Meg attól pl h összetörném...vagy valami ilyesmit...

16l

2020. jún. 13. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző válaszoló!

Megértem,hogy így érzel,de én nem vagyok a te helyzetedben, és ezért nem tudom teljesen...

De úgy gondolom, hogy ha lesz is barátod,akkor az tőled és tőle is függ,hogy összejöttök e, és ha igen,az azért van,mert a fiúnak úgy tetszel,ahogy vagy, és ő össze akar jönni veled, hiszen a kezdetektől lát téged,hogy nem vagy vékony, kivéve ha nem internetes kapcsolatról van szó...

És ne félj attól,hogy összetöröd, szerintem ilyen még nem nagyon történt senkivel,ha mégis,ne félj ettől.

Olyan még nem fordult meg a fejedben,hogyha lesz párod,akkor neki is lehetnek ilyen félelmei, meg esetleg ő se egy tökéletes ember.

Úgy gondolom,hogy mindenkinek vannak félelmei, és gátlásai, csak más jellegűek, neked ez van,masnak más.

Kitartást, és szép napot! :)

2020. jún. 13. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Soha nem volt kapcsolatom, utálom a testem még a súlyomon kívül is, a párkeresést hagyom mert tudom, hogy úgy se kellek senkinek.
2020. jún. 13. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
3%
Én sem kellek senkinek, ez van.
2020. jún. 14. 01:29
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Kedvesek! :) Aki úgy érzi, "nem kell senkinek", írjon rám, hátha kiderül hogy egy csiszolatlan gyémánt. :D

Üdv,

28/F

2020. jún. 14. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarsz csiszolni? 🤔
2020. jún. 14. 15:31
 7/8 anonim válasza:
40%

Sziasztok!

Leírom ide a véleményemet. Világáletemben kövér voltam. Olyannyira, hogí 20-as éveim elején a 170cm-hez 98 kiló társult. A kutya se akart tőlem semmit. Amikor rá is vettem magam, hogy próbálkozzak annál aki tetszik, nemhogy visszautasítottak, hanem mindig kaptam mellé az ívet is. Kövér és csúnya.

Egy idő után megelégeltem a dolgot, és másfél év alatt több mint 30 kilótól szabadultam meg. A helyzet is változott, akadtak kérők szép számmal, de a többség csak lefektetni akart kapcsolatot nem igazán.

Tehát el lehet gondolkodni. Vagy kövér maradsz és nem kellesz senkinek, vagy lefogysz, fogsz kelleni, viszont nem mindig tisztességes a szándék...

25/l

2020. jún. 14. 21:41
 8/8 anonim válasza:

Szia! A kérdésre válaszolva nekem egy párkapcsolatom volt, annak pár hónapja lett vége. Én nem vagyok megelégedve teljesen magammal, de már jobb mint fiatalabb koromban. Most úgy ahogy próbálok tenni ellene, de nem nagyon akar összejönni.

Én, amitől tartok az az hogy csalódást okozok a páromnak. Sokan mondják, hogy nem vagyok annyira duci mint amilyennek tartom magam, de ez csak a ruhák miatt van amiket hordok, mert többnyire feketében vagyok, vagy bő pólókat veszek fel. És amikor odakerülne a sor, tartok attól hogy másra számított, mint amilyen valójában vagyok.

Mivel sajnos nagy keblekkel se vagyok megáldva, így elég esélytelen, hogy találnék magam mellé valakit, főleg hogy eléggé visszahúzódó és félénk vagyok, tehát nem szoktam kezdeményezni sem, bulizni se járok és ehhez hasonló helyekre sem.

21l

2020. szept. 1. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!