Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magamra hívni a figyelmet az közösségi oldalakon, hogy a fiúk rám írjanak?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy mellet és segget rakok ki mert azt nem akarom. Nem nagyon járok el itthonról és valahogy azért mégis szeretnék kapcsolatot alakítani egy fiúval ( nem egy éjszakás kalandot).2020. jún. 12. 12:51
1/12 anonim válasza:
3 2 1 kapsz 50 privátot vagyis tegyél ki profilképnek egy szép mosolygós képet.
2/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert azért az is sokat számít
3/12 A kérdező kommentje:
18 , szeptemberbe leszek 19
2020. jún. 12. 13:25
4/12 anonim válasza:
Én rád írok szívesen, ha megmondod a neved Facebookon. Próba cseresznye :D. 20/F
5/12 anonim válasza:
Ha azokat a sablon dolgokat nem akarod, akkor viszont kicsit másabb a szitu, szimplán én pl. ha látok 1 szimpi lányt, ritkán likeolom és ennyi, de ha kihivóan viselkedsz akkor nyilván értik hogy vevő vagy a dolgokra. Ha szép vagy, (szép arc v jó test) úgyis rád fog irni valaki, vagy ha szeretnéd irj privit
21 F
6/12 anonim válasza:
Miért a digitális térben akarsz ismerkedni? Miért nem a valóságban?
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne így akarj pasizni.Nem lenne jobb a valóságban?
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon kivel mennem sehova , akit legjobb barátnőmnek hítam hátbaszúrt , a másik két barátnőm egy kicsit messzebb lakik és ezért
2020. jún. 12. 15:56
9/12 anonim válasza:
Ha nem raksz ki mellet vagy segget, akkor ritkán van olyan, hogy rád írjon valaki csak úgy a semmiből. Legalább is nekem ez a tapaszalatom.
Egyszer raktam fel olyan fürdőruhás képet, ahol háttal ülök, szóval konkrétan nem látszik semmi a hátamat, és kicsit a combomat kivéve (mert nem ez volt a lényeg, hanem a háttér), de gondolhatod, hogy szinte arra a fotóra jött a legtöbb kedvelés.
10/12 anonim válasza:
Igen:DD Szóval valami olyat kell mutatnod ami miatt rád tudnak írni, ezek nélkül pedig nehéz lesz, mert nagyon ritka hogy csak úgy rádírnak, ez nem tinder :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!