Hogyan hagyjam figyelmen kívül az egyetemen, hogy kiközösítettek a többiek és sose lehetek ennek a közösségnek teljesen a tagja már?
Hidd el nem csak veled ilyenek. A fiam is most egyetemista és totál kiröhögött amiért én ódákat zengtem neki arról milyen jó is lesz majd neki az egyetemen, mert ott lesz a rengeteg fiatal, mennek bulizni, hatalmas a közösségi élet és életem legjobb szakasza volt, tehát neki is az lesz.
Ehelyett van pár haverja akivel szoktak találkozni egyes előadásaikon, néha segítenek egymásnak a tanulásban vagy a feladatokban, de amúgy jobbára a barátnőjével van kettesben. Pedig kollégiumban laknak.
Szóval nyugi, nem téged közösítenek ki, egyszerűen nincs is miben benne lenned, nincs közösség.
Voltak barátaim, mi együtt voltunk mert kevesen 11 en voltunk a szakon. De kb annyi volt hogy ne legyen senki együdül ezért volt együtt evés, órákra együtt vártunk.
Bejárósként mindig egyedül utaztam vonattal, de mindig jó volt imádom a vonatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!