Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek úgy egy sráccal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek úgy egy sráccal, hogy kedvelitek, mint embert, de nem vagytok belé szerelmesek?

Figyelt kérdés

Még sose volt barátom, ami a koromból adódva szánalomra méltó. Van egy srác, kedvelem, meg minden, de viszont nem vagyok belé szerelmes. Ő érez irántam valamit, én nem, de idővel lehet éreznék valamit, ki tudja.

Tinédzserek válaszát várom, hogy ti mit csinálnátok?

2020. jún. 10. 20:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, összejönnék vele.
Nem, nem jönnék vele össze.
44 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Bár fiú vagyok, de ha pl 1 lánnyal lenne ugyanez nálam, én attól függetlenül nem jönnék össze vele, csak ha biztos érzéseim vannak iránta
2020. jún. 10. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Kedveled de nem vagy belé szerelmes: ezt hívják barátságnak
2020. jún. 10. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem jönnék össze mivel nem vagyok belé szerelmes, felesleges idő pocsékolás
2020. jún. 10. 21:04
 4/11 Mádár0218 ***** válasza:
79%
Alapvetően nincs értelme, ha nem érzel úgy többet akár rá mehet a baráti kapcsolatotok is, és csak hitegeted vele maximum, hogy szereted.
2020. jún. 10. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
28 éves korig nem volt barátom, és nem érzem gáznak, ha te a tini kategóriába írsz, akkor nem lehetsz annyi idős, hogy gáz legyen. Nem érdemes érzelmek nélkül belemenni.
2020. jún. 10. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:
De igenis gáz és szánalmas. És akkor mégis mi történhet, ha érzelem nélküli?
2020. jún. 10. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

1. vagyok:

Ha érzelem nélküli? 2 dolog..

1. Végül bejön neked és együtt lesztek ténylegesen komolyan

2. Vagy pedig nem, ő meg addig szenved

2020. jún. 10. 23:26
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Csupán annyi történhet, hogy olyan sebet hagysz a srácban, ami élete végéig vele marad, csak azért, mert te "szánalmasnak" érzed, hogy te tizenévesen nem voltál még együtt senkivel. Őszinte leszek, jobb is, innen látszik, hogy még nem állsz készen egy kapcsolatra.
2020. jún. 10. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Én biztos nem jönnék össze, ha nem vagyunk 100%-ban egymásra hangolva. Ez is az oka, hogy majdnem 20 vagyok, mégse volt soha párkapcsolatom.

De amúgy hány éves vagy? Ez egy névtelen oldal, nem gáz ilyen adatokat kiírni. ;)

2020. jún. 11. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az nem baj, ha még nem vagy szerelmes. Lehet lassan is haladni, ismerkedjetek egymással, nem kell rögtön kijelenteni, hogy jártok. :D Aztán ha alakul valami, úgyis tudni fogod. Bármiféle vonzalmat érzel iránta?
2020. jún. 11. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!