Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha eddig még soha senki nem volt az életemben, és nagyon szégyellem?
Az osztályomból majdnem minden lánynak volt már fiúja, van akinek több is, van akinek kevesebb, van aki 1-2 hétig, van akinek már másfél éves kapcsolata van.
A probléma velem van, tudom. Nem járok el sehova, és nincs is nagyon igényem, hogy buliba menjek, vagy egy kicsit szórakozni, de úgy nem is lenne kivel elmennem. Nem vagyok valami szépség, se seggem, se mellem nincs. Engem soha nem dicsér senki, egy fiú sem próbált még felszedni engem soha.
Az osztálytársaim folyamatosan küldik, hogy melyik fiúval írkálnak és ki mit írt nekik, rám meg soha nem írt még senki, ha én írok, akkor elakad a beszélgetés mindig egy ponton. Az osztálytársaim folyton küldik az olyan mémeket, hogy pl.: az van odaírva, hogy "az exeim" és egy csomó kuka van ott. De nekem még exem se volt soha.
Ilyenkor mindig elszégyellem magam, és ahogy egyre jobban idősödök, egyre jobban érzem cikinek. Már sokan el is vesztették a szüzességüket, én meg még puszit sem kaptam egy fiútól sem, a családtagokon és rokonokon kívül. Szeretnék már valakihez tartozni és szeretnék már végre én is hozzászólni az ilyen témákhoz, de nem tudok, mivel nem volt még párkapcsolatom, és soha nem is lesz. Itt ismerkedni pedig nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!