Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti adnátok esélyt egy lelki problémákkal küzdő lánynak?

Figyelt kérdés

Egy olyan lánynak akinek nehéz gyerekkora volt, bántották az iskolában ezért nincs sok önbizalma, nem szereti magát. Szomorú mert magányos és senki nem érti meg.

Visszahúzódó de ha valakiben megbízik akkor jól tudja érezni magát vele.

Lehet hogy egy ilyen lányhoz hasonló fiú illene de kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.

2020. máj. 15. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, hogy gyűlölöm magam meg állandóan rossz kedvem van szinte, de a barátom nagyon kitartó.

Szóval az a tapasztalatom hogy igen, a fiúk adnak esélyt az ilyen lányoknak, csak aztán lehet hogy a srácok hamar feladják.

(Én pl nagyjából 2 hónapja együtt voltam már a barátommal mire megnyíltam neki, es mostmár szakemberhez járok hogy helyrejöhessenek a dolgok bennem, mert bizony kihat a kapcsolatra)

18/L

2020. máj. 16. 00:13
 12/14 anonim válasza:
100%
Igen
2020. máj. 16. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen voltam, a párom segített. Nem melleseleg ha megnyílsz neki ő pedig támogat, csak szorosabb lesz a kapcsolatotok.
2020. máj. 16. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen barátkoznék egy ilyen lánnyal. Nekem is vannak lelki problémáim bár általában nem veszik észre rajtam. Én is vágyom a megértésre és meg is tudok érteni másokat. A feltételem csak az lenne, hogy legyen őszinte velem és bármi gondja van engedje, hogy segíthessek.
2022. jan. 30. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!