Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mennyire zavar titeket,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavar titeket, ha egy lány tanulósabb, karrierista?

Figyelt kérdés
Eljár szórakozni, bulizni de azért szeret picit előre gondolkozni és ezért vizsgaidőszak előtt már készül, tanul hogy minden jól menjen. Fontos, hogy ne az évfolyam végén kullogjon, hanem erős középátlag legyen.

2020. máj. 13. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Ha a BME-n tanul mérnöknek, vagy a Corvinuson közgazdásznak, esetleg az SE-n orvosnak, akkor bejön, nagyon is.

Büfé szakos lányt alapból nem környékezek meg.

2020. máj. 13. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát a büfészakos volt osztálytársaim feleannyit se tanulnak, mint középsuliban..

Én majdnem SE-n és majdnem orvosnak tanulok. Anatómia számomra egyszerű szorgalmidőszakban van időm ezek folyamatos tanulása mellett is bőven.

Mostanság, azért inkább a suli felé orientálódom, nem épp a sorozatok/filmek vagy játékok érdekelnek de azért pár fiútól (ismerősök vagy olyantól aki próbálkozni akart nálam) megkaptam “hogy hát mindenkinek arra van ideje, amire akarja hogy legyen”, mintha direkt kifogást keresnék, hogy miért nem nézek most filmeket. Persze ezeket olyanoktól kapom, akik még egyetem se voltak.

Ennyi furcsa ha nem csak ketteseket szeretnék?

2020. máj. 13. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Azért legyen valami hobbid is, de a kérdésre válaszolva: nem baj, ha vannak céljai, és tesz is érte
2020. máj. 13. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem baj! Én mérn{kin vagyok. Nálunk muszáj folyamatosan tanulni év közben, de emellet jut időnk sok minden másra is. Igen, egy egyetemista nem fog ráérni 0-24-ben,ez tény. Mondd nekik, hogy inkább foglalják el magukat valamivel ők is.
2020. máj. 13. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Álomnő vagy, kérdező!
2020. máj. 21. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokszor megkapom, hogy nem kicsit sem álom.. Remélem, hogy egyszer azért ennek a tanulásnak is meglesz a gyümölcse és találok olyat, aki elfogadta, hogy egy nehezebb egyetemet nem lehet csak bulizással eltölteni.
2020. máj. 21. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Hidd el, akinek van egy kis esze, értékeli, ha a barátnője nem egy "észbontó" kategória, hanem normális, tanul és ilyen téren is igényes magára nézve.
2020. máj. 21. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
18%

Figyu, nem tudom.

Alapvetően büszke lennék rá hogy neki megy az ami nekem nem ment, de közben valószínű hogy kicsit többet tudok már az életről mint ő, és nem csak a tanulás a fontos. Sőt...

Csomó ismerősöm van aki 8 általánossal keresi meg a magyar átlag fizu kétszeresét és egyáltalán nem buták, csak nem érdekelte őket az a szenny amiért adnak egy papírt.

Egyébként valószínű nem zavarna a dolog, de ha úgy nézzük inkább semleges és nem tenném az előnyös kategóriába.

2020. máj. 23. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!