Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a barátom karrierista,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom karrierista, lehet komoly a szerelmünk?

Figyelt kérdés

19 éves (én 18) és komolyabb,érettebb,becsületesebb és tisztelet tudóbb kortársainál.

Ezzel sikerűlt levennie a lábamról,elötte soha nem volt senkim.

Viszont... rengeteget dolgozik. Túl hajtja magát,mivel kocsit/befektetést/munka szerződést akar. Az ő korában ez még bőven elégséges lenne apránként haladva,de ő mindent gyorsan szeretne. Lelkileg egy talpra esett, 30 éves férfi,aki mellett úgy érzem pofátlanság panaszkodnom,de úgy érzem érzelmileg lehagyott engem.

Első szerelemhez képest,nem igazán tőltjük így együtt az időt,és van hogy 3-4 hétben egyszer találkozunk.(pedig szomszédok vagyunk) Legtöbbször chat és telefon a tartás mód. Néha annyira...felszínes az egész.

Nem beszélünk tartalmas,mély témákról.

A legtöbbször csak a szexualitással kapcsolatos dolgok járnak a fejében,mivel a szüzességem igencsak foglalkoztatja,(már fél éve együtt vagyunk,nemi élet nélkül) éppen ezért néha kellemetlenűl érzem magam. Úgy érzem,hogy lassanként illene volna neki ajándékoznom magam,ennyi váratás után viszont bizonytalan vagyok,hiszen abszolút nem ápoljuk ezt a barátaim szemeivel is látható "egészségtelen" kapcsolatot. Beszéltem már vele rengetegszer erről,de ő mindig azt erősítette,hogy neki igenis belefér a kapcsolat,nem teher,akarja.

Mit kellene tennem?

Szerelem ez?

Nektek milyen volt az első kapcsolat?

Tapasztalatok?

2018. máj. 28. 21:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugópajtit akar, ennyi. Havi 200 órát dolgozok egy meglehetősen felelősségteljes melóban de akkoris van időm azokra, akik fontosak. Ő csak kamuzk jobbra-balra és amint gerincrevág ki is fog téged dobni. És egyébként abszolút nem egy okos, sikeres gyerek, inkább egy kis tenyérbemászó hazudozós kis féreg. 22/F
2018. máj. 28. 21:58
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

A barátod fix dugópajtit keres, és bekamuzza a szerelmet. Sok jobbat találsz nála.

Szóval a válaszok sorban:

Nem lehet komoly a szerelmetek.

Szakítanod kellene minél gyorsabban.

Nem,ez nem szerelem és nem is lesz.

Tűrhető, semmiképp sem ilyen.

Milyen tapasztalatra gondolsz?

2018. máj. 28. 22:28
 3/30 A kérdező kommentje:

Valahogy éreztem...és bennem is voltak ezek a megállapítások.

Saját,egyéni tapasztalatra. A tiétekre. Vagyis ti hogyan éltétek meg a szerelmet?

2018. máj. 28. 22:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy,hogy mi hogy éltük meg a szerelmet?

A valódi szerelem és a tiéd között semmi hasonlóság nincs, ha esetleg emiatt kérdeznéd.

Minél hamarabb hagyd ott,akkor is, ha tiltakozik.

2018. máj. 28. 22:44
 5/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak megakar fektetni.

Én is kb 250-300 órát dolgozok egy hónapban de a szabadidőm azé akit szeretek. Főleg ha a szomszedod nem hiszem hogy ne tudnátok egyutt lenni legalább pár órákat akármilyen fáradt is.

Enged el. Keress olyat aki tényleg szeret.

21F

2018. máj. 28. 22:51
 6/30 anonim ***** válasza:
Én is rohadt karrierista vagyok, de úgy érzem nekem lehetne komoly szerelmem. (meg a "karrieremmel" igénylem is)
2018. máj. 28. 23:00
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szeret.

A saját szarommal több időt töltök...

Még ha lassú is az anyagcserém,3 naponta negyed óra, az egy hónapban 13-14 alkalom,

Ami 195-210 perc saccra egy hónapban.

És azt mutatja a látszat, szeretem a szarom, pedig nem xd

Itt ő, nem is próbálja látszatni hogy szeret :/

Azért beszél mindég a szexuális témákról, mert csak a bugyid akarja a padlón látni,

Betenni 5 percre amíg elèlvez, és hazamegy....

2018. máj. 29. 00:18
 8/30 anonim ***** válasza:

Ez nem is igazán kapcsolat...

3-4 hetente találkozol az illetővel, akkor kb 1 hete se jártok nem hogy fél éve.

A beszélgetések meg a szex témakörbe torkollanak sem egy túl biztos pont:)

Csak azért ne add oda magad valakinek mert elméletileg együtt vagytok fél éve és lehet hogy 6x láttad, csak minden nap beszéltek egy kicsit.

Ha egy kapcsolatban a 2 fél egymástól 10-15 percre lakik akkor szerintem még hétköznap is simán elmehetnek sétálni 8 kor és 9-re vissza is érnek bárhonnan, ez meg jóval tartalmasabb mint egy ,,jajj olyan szexi vagy" a monitor mögött, ráadásul semmibe nem kerül (ha a pénz aggasztja )

2018. máj. 29. 11:25
 9/30 A kérdező kommentje:

Valahogy mind azt írjátok,amit én gondolok legbelűl :)

Nem ilyes fajta üzenetekre számítottam,hanem olyanokra,amik az esetleges hisztimre utalhatnak,mert nem becsülök egy dolgozó fiút.

De valahogy minden vélémény eltalálta az enyémet.

A közel jövőben sor fog kerűlni a szakításra.

Viszont kellemetlen lesz a szomszédjaként élni...

2018. máj. 29. 11:33
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki az adott információk szerint ad egy véleményt:)

Ha pedig tényleg a szomszédod és tényleg nem ér rá veled találkozni mondjuk pénteken 1 órát ahogy végez meg hétvégén az gáz és nem kapcsolat, főleg hogy még az elején vagytok.

100-200 km-ernél még érthető lenne hogy nem ér rá mindig leutazni hozzád, de hogy kb 25 lépést nem tud megtenni...

Amikor én nyáron dolgoztam reggel 6-tól este 8-ig akkor is ahogy hazaértem a fürdés meg a kaja után egyből a barátnő jött:) persze csak beszélgettünk, de akkor is ahogy tudtam beszéltünk, vagy találkoztunk és köztünk nem 20 méter volt.

Szerintem ez tényleg csak a részedről szerelem.

Számomra amikor a kapcsolat elején nem is az volt hogy ,,hú de megdugnám, meg tereljük erre a témát" hanem a társaság élvezete volt a lényeg:) és nem egyszer voltam fenn hajnalig suli időben mert beszéltünk vagy épp keltem előbb hogy 2 szót tudjunk váltani reggel:)

2018. máj. 29. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!