Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a barátom karrierista,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom karrierista, lehet komoly a szerelmünk?

Figyelt kérdés

19 éves (én 18) és komolyabb,érettebb,becsületesebb és tisztelet tudóbb kortársainál.

Ezzel sikerűlt levennie a lábamról,elötte soha nem volt senkim.

Viszont... rengeteget dolgozik. Túl hajtja magát,mivel kocsit/befektetést/munka szerződést akar. Az ő korában ez még bőven elégséges lenne apránként haladva,de ő mindent gyorsan szeretne. Lelkileg egy talpra esett, 30 éves férfi,aki mellett úgy érzem pofátlanság panaszkodnom,de úgy érzem érzelmileg lehagyott engem.

Első szerelemhez képest,nem igazán tőltjük így együtt az időt,és van hogy 3-4 hétben egyszer találkozunk.(pedig szomszédok vagyunk) Legtöbbször chat és telefon a tartás mód. Néha annyira...felszínes az egész.

Nem beszélünk tartalmas,mély témákról.

A legtöbbször csak a szexualitással kapcsolatos dolgok járnak a fejében,mivel a szüzességem igencsak foglalkoztatja,(már fél éve együtt vagyunk,nemi élet nélkül) éppen ezért néha kellemetlenűl érzem magam. Úgy érzem,hogy lassanként illene volna neki ajándékoznom magam,ennyi váratás után viszont bizonytalan vagyok,hiszen abszolút nem ápoljuk ezt a barátaim szemeivel is látható "egészségtelen" kapcsolatot. Beszéltem már vele rengetegszer erről,de ő mindig azt erősítette,hogy neki igenis belefér a kapcsolat,nem teher,akarja.

Mit kellene tennem?

Szerelem ez?

Nektek milyen volt az első kapcsolat?

Tapasztalatok?

2018. máj. 28. 21:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Na pont ilyenre szerettem volna én is vágyni... ilyen volt az elképzelés.

Remélem egyszer nekem is összejön,mivel ezzel a mostani kapcsolattal ,igencsak megromlott az "igaz szerelemről" kialakított képem.

2018. máj. 29. 20:21
 12/30 anonim ***** válasza:

#9: Mit kell azon becsülni, hogy dolgozik? Azt hittem, hogy tök természetes dolgozni, de akkor mindegy.

Igazából nincs mit rajta becsülni,mert semmi olyat nem tett.

Szakíts,minél gyorsabban.

2018. máj. 29. 20:24
 13/30 anonim ***** válasza:

Az elképzelés sajnos nem mindig találkozik a valósággal, vagy a kereslet a kínálattal.

Elsőre elég rossz "kapcsolatba" nyúltál bele, de majd legközelebb lehet nagyobb lesz a siker:)

Elárulod mi volt az ami mellette tartott(tart) fél évig? Vagy inkább a szerelmet mi táplálta az irányába ha így viselkedik folyton?

2018. máj. 29. 20:50
 14/30 A kérdező kommentje:

Nos...az,hogy mindig mellettem volt,ha megtörtem,de úgy igazán. A maga karrierközpontú meglátás módjával sosem hagyta,hogy szét essek a rossz megjegyzések kapcsán,vagy ha kifogásollták az álmaim. Motivállt és folyton megvigasztallt,ha kiborúlt picit a pohár(jó magam is komolyan veszem a jövőt,és olyannyira fejlődtem az adott területen,hogy orbitálisan sok rosszindulatú visszajelzést,ártalmakat kapok) E mellett rengeteg mindenhez ért,segítőkész és valóban alázatos. A szüleimmel is megkedveltette magát,azzal az egy-két alkalom során. Az első 3 hónapban valóban éreztem a varázst... Ugyanakkor azokban az időkben is úgy érzem én vágyódtam utána jobban,mindig én kérdezgettem,hogy mikor találkozunk már újra,mivel azt hiszem "éhes" voltam a szerelmére,a társaságára,vagy a mi a csoda,biztosan értitek. Szerettem volna gyakran találkozni,előadásokra,bemutatókra,moziba járni vele,de akkor is már pont szem elött volt a távolság furcsa jelenléte.

A gyönyörű,ám be nem tartott ígéretek sora után egyre inkább kezdtem gyanakodni rá. Megkérdőjeleztem a kapcsolatunk alapját.

Innen csúszott minden tovább.

2018. máj. 29. 22:41
 15/30 anonim ***** válasza:

#14: AMit leírtál, azt egy barát is megteszi (függetlenül attól,volt-e ilyen barátod/barátnőd).

Kívánom,hogy találd meg a szerelmet valakiben (aki viszonozza is, AHOGY KELL),mert ez nem az. Hogy ez mennyire nem az,hihetetlen. A Szerelmes ember bármit megtesz és felborít azért,hogy találkozzon a másikkal minél többször.

2018. máj. 29. 22:46
 16/30 anonim válasza:
Na, akkor tételezzük fel, hogy 19 évesen reggel felkel 6/7-kor, elmegy dolgozni, este 10/11-kor hazaér aludni. És ezt csinálja hétfőtől vasárnapig. 19 évesen. Nemár... Ja, hogy a hobbijára, haverjaira, sorozataira, játékaira van ideje, csak Rád nem. Értem. Nekem a történet során az is eszembe jutott, hogy melletted van egy normális barátnője, akivel van ideje találkozni, téged meg csak meg akar fektetni.
2018. máj. 30. 09:31
 17/30 A kérdező kommentje:

"Melleted van egy normális barátnője,akivel van ideje találkozni,téged meg csak megakar dugni"

Azért a riherongyok csapdájába nem fogok belehuppanni,ne aggódj. :D

2018. máj. 30. 22:53
 18/30 anonim ***** válasza:
Majd azért írd le végül mi lesz a helyzet ha beszéltek még a héten vagy a következő hónapban valamikor :)
2018. máj. 31. 16:40
 19/30 A kérdező kommentje:

Elméletileg a napokban kellene.

De úgy lesz,megírom! :)

2018. máj. 31. 16:58
 20/30 anonim ***** válasza:

Na sikerült beszélnetek?:)

Ne haragudj csak érdekel végül sikerült-e helyrehozni a dolgot:)

2018. jún. 3. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!