Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a barátom karrierista,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom karrierista, lehet komoly a szerelmünk?

Figyelt kérdés

19 éves (én 18) és komolyabb,érettebb,becsületesebb és tisztelet tudóbb kortársainál.

Ezzel sikerűlt levennie a lábamról,elötte soha nem volt senkim.

Viszont... rengeteget dolgozik. Túl hajtja magát,mivel kocsit/befektetést/munka szerződést akar. Az ő korában ez még bőven elégséges lenne apránként haladva,de ő mindent gyorsan szeretne. Lelkileg egy talpra esett, 30 éves férfi,aki mellett úgy érzem pofátlanság panaszkodnom,de úgy érzem érzelmileg lehagyott engem.

Első szerelemhez képest,nem igazán tőltjük így együtt az időt,és van hogy 3-4 hétben egyszer találkozunk.(pedig szomszédok vagyunk) Legtöbbször chat és telefon a tartás mód. Néha annyira...felszínes az egész.

Nem beszélünk tartalmas,mély témákról.

A legtöbbször csak a szexualitással kapcsolatos dolgok járnak a fejében,mivel a szüzességem igencsak foglalkoztatja,(már fél éve együtt vagyunk,nemi élet nélkül) éppen ezért néha kellemetlenűl érzem magam. Úgy érzem,hogy lassanként illene volna neki ajándékoznom magam,ennyi váratás után viszont bizonytalan vagyok,hiszen abszolút nem ápoljuk ezt a barátaim szemeivel is látható "egészségtelen" kapcsolatot. Beszéltem már vele rengetegszer erről,de ő mindig azt erősítette,hogy neki igenis belefér a kapcsolat,nem teher,akarja.

Mit kellene tennem?

Szerelem ez?

Nektek milyen volt az első kapcsolat?

Tapasztalatok?

2018. máj. 28. 21:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ezt nem helyrehozni kell,hanem elfelejteni,örökre.
2018. jún. 3. 17:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Na látszik el lettünk felejtve :D

Pedig már csak emiatt a kérdés miatt vagyok az oldalon:)

2018. jún. 10. 20:46
 23/30 anonim ***** válasza:
Én is várom a választ 😉
2018. jún. 10. 22:12
 24/30 A kérdező kommentje:

Megkésve bár,de itt a helyzet jelentés:

A kapcsolatunk hivatalosan is szünetel.

Amikor leűltem vele beszélgetni,elmondta,hogy beismeri a hibáit és igyekszik teljesen megváltoztatni mindent.

Nem aggódjatok,nem hatódtam meg.

Viszont a születésnapomon az anyukájával készitettek egy meglepetés tortát nekem és nem tudtam ,hogyan szúrjam be egy ilyen esemény után a szakítás időpontját.

Úgy döntöttem,hogy várok a kegyelen döféssel,megvárom amíg leülepedik minden,majd véglegesen kimondom a "nem"-et. A szünet behozásával alapból lesokkoltam,és most kaparászva igyekszik a legtöbbet kihozni magából. Dalokat vág nekem össze,fagyizni hív,saját magát alázza mások elött a jelenlétemben, az én szavaimat felhasznállva,miszerint ő egy " ostoba munkamániás ember,aki a tanulás helyett a pénz keresést tűzte ki célúl,és stb."

Több órás sétákra megyünk,segít az angol házimban még az utolsó pillanatokban is,elkísér a suliba korán reggel,nyári munkát szerez nekem a kreativitásom felhasználása érdekében.

A szünet önmagában annyiban merül ki,hogy teljesen megszűnt köztünk az intimitás. Nincs csók,simi sumi. Csak a közös emlékek.

Nem igazán tudom ezeket hova tenni,ha ezek folyamatosak lesznek és szilárdan érezni fogom azt,hogy ő igenis ilyen mértekben fogja építeni a kapcsolatunk,akkor kap majd egy esélyt. Egy hónap a vizsga időszak.

A szakítás pedig nagyon is lehetséges.

2018. jún. 13. 17:04
 25/30 anonim ***** válasza:

#24: Most pedig csak kihasználod...

Nem, meg se forduljon a fejedben az esély lehetősége.

Nem akkor kell kaparni, mikor érzi,hogy elveszíthet. Addih kellett volna, amíg voltál neki. Hidd el, X időn belül, amikor megnyugodott,hogy megint övé vagy, ismét hanyagolni kezd.

Ne várj egy bizonyos dátumra.

SZAKÍTS.MINÉL.HAMARABB!

2018. jún. 13. 19:37
 26/30 anonim ***** válasza:

Hozzá teszem , a barátod most nem önmagát adja,hanem azt az embert, akire te vágysz. Felvette azt a szerepet, aki teper utánad, mert azt látja jónak.

Te tényleg egy ilyen emberrel képzeled el a jövőd?

Az összes válasz egyöntetűen a szakítás mellett szól, nem tudom, mivel lehetne még érvelni. De ha vele maradsz, szerintem meg se érdemlesz egy nprmális kapcsolatot. Nem úgy nézel ki.

2018. jún. 13. 19:39
 27/30 A kérdező kommentje:

A környezetemben minden fiú szexre van kiéhezve,és egyikük sem érett. Nem képes várni és nem udvarias.

Miért baj az,ha tényleg megpróbálok egyetlen egy jónak tűnő fűszálat megragadni?

Nincs,amit vesztenem.

Jelenleg a tapasztalat szerzésre hajtok,mert mindenből tanullni szeretnék,ha nem ő lesz az igazi,hát majd mellette érlelődöm,hogy a nagy Ő-nek többet nyújthassak és legyen viszonyítási alapom.

2018. jún. 13. 20:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Na minden rendben? Sikerült megoldani végül?
2018. jún. 29. 19:49
 29/30 anonim ***** válasza:
#27: Egyébként egyikotok sem érett. És te egy nagyon rossz fűszálat ragadtal meg.
2018. jún. 29. 22:53
 30/30 A kérdező kommentje:

A rosszból is tanullni lehet néha.

Igen,nagyjából rendeződtek a dolgok.

Persze nyitottak a szemeim.

Mindig.

2018. júl. 1. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!