Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el a társkeresésben?
5 éve keresek társat és azt gondolom túlságosan bátor fiú vagyok és ez nem tetszik a lányoknak.
Buliban rengeteg egy éjszaka volt és nem lett belőle semmi, és ez is úgy indult odamentem és megcsókoltam
Utcán hasonló a helyzet igaz nem minden helyzetben.
Ha a lány ül, ergo nem siet sehova dohányozni és beszélgetni akarok vele, és majd lesz ami lesz.
Érdekes ilyenkor feláll és elkezd sietni kb 2 perc múlva.
És mindig mond egy érthetetlen indokot hogy miért menjek el, valamikor anyázás lesz a vége.
És ritka esetben sikerül, de akkor vagy a kung fu tudásom vagy az erőm ment meg.
És én lennék a lúzer vagy a csicska gyerek aki otthon ül és nem próbálkozik?
Nos nem az a probléma, hogy nem egy gátlásos ember vagy aki egésznap otthon ül a PC előtt.
A probléma az, hogy eléggé beképzelt, nyomulós, parasztnak tűnsz a leírás alapján ami egy valamirevaló lánynak egy hatalmas nagy ok, hogy miért ne álljon szóba veled.
Egy csajnak ribizlinek kell lennie ahhoz, hogy veled összejöjjön vagy pedig egy totális roncsnak, de szerintem azoknak is egy része visszautasítana téged.
Hogyha valaha is szeretnél komolyabb kapcsolatot akkor nézz magadba, hogy mit rontották el!
Kösz kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!