Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi érdekli a mai lányokat?
Teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudok eligazodni azon, hogy mi érdekli a mai lányokat, hogy mi kell nekik?
Egyszerűen nem tudom hogy mivel lehetnék jobb.
Akármikor ráírok lányokra elakad a beszélgetés és unalmassá válik. Vagy nem írnak vissza, csak flegmán.
Sokan mondják hogy helyes vagyok és a lányokkal is kedvesen beszélek. Sportolok, és az alkatomon is látszik. Beszélgetés közben mindig próbálok izgalmas lenni és mindig próbálok új témákat felhozni, nyilván olyan határon belül hogy ne nyomuljak, de nem járok sikerrel. Nem tudok ezen eligazodni.
17/F

Igazából minden lány más. Minden lánynak más a személyisége ,és minden lányt más téma érdekel.
Emiatt ha már az elején nemtalálod meg valakivel a közös hangot (unalmassá/monotonná válna a beszélgetés),akkor szerintem felesleges erőltetni

Mindig legyen a zsebedben valami új mondanivaló, valami érdekes. Az jó, ha sportolsz, de ne csak arról beszélj.
Velem is történt már olyan, aki nagyon helyes volt, és rám írt, de nem tudott érdekeset mondani.
Nem tudom, hogy milyen holmit meg ajándékot szeret a többi lány, de azt biztosan megmondhatom neked, hogy semelyiket sem vonzza az unalmas beszéd.
Ami új, az izgalmas, és a beszélgetés is ilyen. Figyeld meg, hogy milyen témák érdeklik a lányt. Beszélgetni beszélhetsz vele a tudományról, de mi van, ha az irodalom érdekli? Politikai véleményeiről megkérdezheted, de figyelembe kell venned, ha inkább másról szeretne beszélni.
Nyugodtan megkérdezheted őt, hogy mi érdekli. A lányok többsége nem harap, és inkább örülni fog, ha ennyire figyelembe veszed.

A vicc az, ami soha nem fog kimenni a divatból :) Persze ehhez is érteni kell, hogy mikor, kinek, milyen viccet, ami épp odaillik.
Mi nők, nagyon bírjuk a vicces pasikat ;)
A másik pedig az udvariasság. Sajnos kezd kimenni a divatból.
Mondjuk mindkettő olyan dolog, amit inkább csak személyesen lehet, a facebookon pl. nehéz udvariasnak lenni :D

Ugyanezt tapasztalom a fiúknál
16/l

Hol szoktál rájuk írni?
Mennyire kérdezel az életükről? Fontos, hogy éreztesd velük, hogy meg akarod őket ismerni és nem csak felszínesen, hogy pl. hova jársz suliba hanem, hogy mik a céljaid az életben és miért pont ezek? Faggasd őket az álmaikról legyél kíváncsi arra, hogy mi van a lelkük mélyén. Ez a lányok nyelve. Sokkal fontosabb érdeklődni, mint érdekesnek lenni! Ne szórakoztatni akard őket, hanem megismerni!

Vagy nem érdekled a csajszit esetleg. Én pl mindig próbálok új témát felhozni ha elakad valami. Sportolok énis rendesen (kosár). Tudok beszélgetni ezekről a témákról rendesen 😊.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!